Την Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2018» επισκέφτηκε ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλος Κρανιδιώτης επικεφαλής αντιπροσωπείας του κόμματος αποτελούμενη από τον Γραμματέα Ναυτιλίας κ. Ανδρέα Γεωργίου και τον Εκπρόσωπο Τύπου κ. Αλέξανδρο Αρβανιτάκη.

Ο κ. Κρανιδιώτης αφού ενημερώθηκε από εκθέτες και παράγοντες της Ναυτιλιακής Αγοράς, περί των τρεχουσών εξελίξεων στον διεθνή ναυτιλιακό στίβο έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Η έκθεση ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ αποτελεί το επιστέγασμα του Ελληνικού Ναυτιλιακού θαύματος που βασίζεται τόσο στον Έλληνα ναυτικό όσο και στον Έλληνα Εφοπλιστή ο οποίος, σε πείσμα όλων, επιμένει να επενδύει στην χώρα του και να την κρατά στην πρώτη θέση. Τιμούμε την πραγματικά τεράστια βιομηχανία που υπάρχει πίσω από κάθε βαπόρι, κάθε φορτίο, κάθε εμπορική πράξη που λαμβάνει χώρα στο διεθνές θαλάσσιο εμπόριο. Τιμούμε κυρίως τους ανθρώπους, οι οποίοι με επαγγελματική αυταπάρνηση έχουν φέρει την χώρα μας στην πρώτη θέση για να μπορεί αυτό το 20% του παγκοσμίου στόλου, που αντιστοιχεί στο 50% του Ευρωπαϊκού στόλου, να είναι παραγωγικό και μονίμως μπροστά από τις παγκόσμιες εξελίξεις.

Η Ναυτιλία μας δεν είναι μόνο το εισερχόμενο συνάλλαγμα. Είναι κυρίως οι θέσεις εργασίας τόσο σε ξηρά όσο και σε θάλασσα και όλος παραναυτιλιακός οικονομικός και τραπεζικός κλάδος που ακολουθεί. Οι εκτός Ελλάδας εκθέτες δίνουν ηχηρό μήνυμα εμπιστοσύνης στην ελληνική ναυτιλία και τονίζουν εφόσον η χώρα αποτελέσει ένα ασφαλές επενδυτικό περιβάλλον, η παγκόσμια ναυτιλία είναι εδώ για να επενδύσει στον Έλληνα. Συγχαίρουμε τέλος τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος και του Πολεμικού Ναυτικού, για την δυναμική παρουσία τους στο Αιγαίο. Είμαστε πεπεισμένοι πως το Μέγα το της Θαλάσσης Κράτος θα συνεχίσει να κυριαρχεί στους ωκεανούς και με το πρόγραμμά μας θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να υπάρξει απασχόληση, ασφάλεια και εξέλιξη στον στρατηγικό αυτό κλάδο της οικονομίας μας».

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>