Περιοδεία σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια της Αττικής πραγματοποίησε ο Αντιπρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κ. Παναγιώτης Δούμας συνοδευόμενος από τον Β’ Αναπληρωτή Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης κ. Μιχάλη Μπίλη.


Ο κ. Δούμας επισκέφτηκε το Παπαχαραλάμπειο Εκπαιδευτήριο στο Περιστέρι και συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη κ. Σπύρο Παπαχαραλάμπους. Εν συνεχεία, μετέβη στον Πειραιά για να επισκεφθεί τις Σχολές ΩΜΕΓΑ και τον ιδιοκτήτη τους κ. Γιώργο Σιότροπο, γνωστό και από την θητεία του ως δήμαρχος Νέας Σμύρνης και πρόεδρος του Πανιωνίου Γυμναστικού Συλλόγου Σμύρνης.
Οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στα προβλήματα της ιδιωτικής Παιδείας και στο ασταθές νομικό πλαίσιο λειτουργίας τους. Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δεξιάς συμφώνησε με τους ιδιοκτήτες των σχολών αυτών την συνδρομή τους στην εκπόνηση ενός σύγχρονου, αποτελεσματικού και λειτουργικού προγράμματος για την Εθνική Παιδεία, που θα παρουσιάσει το ερχόμενο φθινόπωρο η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ.

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>