Επ’ αφορμή των νέων έμμεσων φόρων, ο Γραμματέας Οικονομικών της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κος Απόστολος Κρητικόπουλος έκανε την κάτωθι δήλωση:
«Η χυδαιότητα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν μπορεί να αποτυπωθεί πιο χαρακτηριστικά, από το να έχουν παγώσει έξω τα πάντα από τον χιονιά, να έχουν μειωθεί σε απίστευτο βαθμό τα εισοδήματα μας, και η ανάλγητη Κυβέρνηση να αυξάνει συνεχώς τους φόρους στα καύσιμα.


Να σημειώσουμε ότι ο μέσος όρος πώλησης της Βενζίνης στην Ελλάδα είναι €1,57 ανά λίτρο, η ακριβότερη τιμή στην Ευρώπη, ενώ στις Η.Π.Α. είναι €0,59 ανά λίτρο.
Δηλαδή ένας πολίτης στην αριστερή και σοσιαλιστική –δυστυχώς πλέον- χώρα μας, πληρώνει 168% ακριβότερα την βενζίνη από έναν μέσο Αμερικάνο.
Πάνω από το μισό της τιμής της Βενζίνης που πληρώνει ο Έλληνας Πολίτης είναι ΦΟΡΟΙ.
Στη ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, όπως έχουμε ρητά επισημάνει και στο οικονομικό μας πρόγραμμα, είμαστε έντονα αντίθετοι με κάθε είδος έμμεσων φόρων. Στοχεύουμε στην απλότητα του φορολογικού συστήματος που θα οδηγήσει στην μείωση της φοροδιαφυγής, θα ανακουφίσει όλο το σύστημα φορολόγησης, θα απαιτείται μικρότερος μηχανισμός φορολογικής εποπτείας και φυσικά θα οδηγήσει στην ανάπτυξη.
Τασσόμαστε ακριβώς απέναντι από τις αντιεπιστημονικές ανακρίβειες του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κ. Δ. Παπαδημητρίου, ο οποίος και τις υπέγραψε σε άρθρο του στην Καθημερινή της 24ης Δεκεμβρίου του 2016 με τίτλο «Μείωση της φορολογίας δεν σημαίνει αυτόματα αύξηση των επενδύσεων».
Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει σε κάθε ανεπτυγμένο κράτος της Δύσης!
Μείωση της φορολογίας οδηγεί αυτόματα και στην αύξηση των επενδύσεων και ωθεί την ευημερία των Πολιτών προς τα εμπρός.»

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>