Δελτίο Τύπου Νέα Δεξιά

Ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, κος Φαήλος Κρανιδιώτης, σε συνέχεια κυβερνητικών δηλώσεων, οι οποίες προεξοφλούν την έκδοση των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών που επέβαιναν στο τουρκικό στρατιωτικό ελικόπτερο, που προσγειώθηκε χθες το μεσημέρι, στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Δηλώσεις που προεξοφλούν την έκδοση των οκτώ Τούρκων ή έστω την υπονοούν, αρμόζουν μόνο σε υποτελείς.

Το ισλαμοφασιστικό καθεστώς του Ερντογάν, αρχιδουλέμπορου και τρομοκράτη, έχει εξαγγείλει επαναφορά της θανατικής ποινής, ήδη όμως δολοφονεί ανεπισήμως πολιτικούς αντιπάλους, βασανίζει, παρεμβαίνει στην έτσι κι αλλιώς προβληματική τουρκική δικαιοσύνη.

Τυχόν παράδοση των οκτώ στα χέρια του συναυτουργού του ISIS, θα είναι κατάφωρη παραβίαση κάθε έννοιας δικαίου και ανθρωπισμού. Φαίνεται πως οι κ.κ. Τσίπρας και Κοτζιάς, εξίσου περιδεείς με τον κο Σημίτη, θέλουν το δικό τους Οτσαλάνειο άγος αλλά με μπούρκα ‘νομιμότητας’.»

Νέα Δεξιά
Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δεξιάς λειτουργεί σε καθημερινή βάση και είναι στην διάθεση όλων των δημοσιογράφων. Τα στοιχεία επικοινωνίας του γραφείου είναι:
Τ: 211 1980 118
Κ: 694 300 64 00
E: press@neadexia.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>