Δήλωση του Προέδρου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, κ. Φαήλου Κρανιδιώτη, με αφορμή την αυριανή ψηφοφορία για τον νόμο περί του νομικού αυτοπροσδιορισμού του «φύλου»:
«Ο πολιτισμικός μαρξισμός του ΣΥΡΙΖΑ, με συνεργό στην επέλαση του τον ψευτοδεξιό κολαούζο του, θεσμοποιεί ζητήματα που αφορούν ως βίτσια την κρεβατοκάμαρα ή ως διαταραχές την ψυχιατρική. Στο μηδενιστικό μισελληνικό τόξο των αποστόλων του μαρασμού βλέπουμε να συντάσσεται και η επίσημη ΝΔ, κορυφαία στελέχη της οποίας ζητούν υπερψήφιση του εκτρώματος επί της αρχής.
Όποια στάση κι αν κρατήσουν αύριο, γι’ άλλη μια φορά προσκύνησαν τους μηδενιστές της αριστεράς και το ψευδοεπιστημονικό ιδεολόγημα της, πως το φύλο δεν το καθορίζει η φύση αλλά είναι δήθεν επιλογή.
Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ συντάσσεται με την τεκμηριωμένη γνώμη της Ελληνικής Παιδοψυχιατρικής Εταιρείας, με την Εκκλησία, με την κοινή λογική και δηλώνει πως θα καταργήσει όλο το πλέγμα των νομοθετημάτων του πολιτισμικού μαρξισμού για ανύπαρκτα «δικαιώματα», που αποτελούν Ύβρη για το Έθνος μας και κάθε άνθρωπο με στοιχειώδη λογική».

Φαήλος Κρανιδιώτης

Πρόεδρος Νέας Δεξιάς

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.
  1. Aντιγράφω από το blog του capital.gr τα παρακάτω, τα οποία αφ’ενός με εκφράζουν 100% και από την άλλη αποδεικνύουν ότι υπάρχουν και άλλοι σκεπτόμενοι άνθρωποι:

    Η ταυτότητα είναι αυτό ακριβώς που λέει. Ένα έγγραφο που ταυτοποιεί το άτομο, σύμφωνα με τα φυσικά του χαρακτηριστικά και το όνομά του. Δεν εμπλέκεται στην ψυχολογία του καθενός. Αν κάποιος έχει φυσιολογία άνδρα τότε θα πρέπει να αναγράφει «άρρεν», αν έχει φυσιολογία γυναίκας «θήλυ». Το πώς αισθάνεται ο καθένας είναι προσωπικό του θέμα. Τα στοιχεία της ταυτότητας είναι αντικειμενικά και όχι υποκειμενικά. Να υπενθυμίσω πως και το θρήσκευμα δεν αναγράφεται πλέον, το οποίο εξίσου έχει να κάνει με την ψυχοσύνθεση του καθενός.
    Και μια ερώτηση: θα γίνει το ίδιο και με τα διαβατήρια; Πολύ θα ήθελα να δω π.χ. κάποιον άνδρα που αισθάνεται γυναίκα και έχει κάνει την αλλαγή στο διαβατήριό να πάει στην αμερικανική πρεσβεία για βίζα. Υποθέτω λοιπόν πως τα διαβατήρια, όντας έγγραφα που ξεφεύγουν από τα στενά όρια της μπανανίας, θα παραμείνουν ως έχουν, το οποίο αποδεικνύει πως όλο αυτό γίνεται καθαρά για εσωτερική κατανάλωση και ικανοποίηση των «ριζοσπαστών» του ΣΥΡΙΖΑ. Τα μνημόνια σκίστηκαν, ο ΕΝΦΙΑ καταργήθηκε, το αφορολόγητο αυξήθηκε, τα δάνεια διαγράφηκαν, έρχονται καραβιές επενδυτών, το κατοχικό δάνειο εξοφλήθηκε, ο κατώτατος μισθός αυξήθηκε, αυτό είχε απομείνει.
    Περαστικά μας…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>