Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.
 1. Κώστας says:

  Πρός τον κ. Φαήλο κρανιδιώτη,
  Πρόεδρο του κόμματος «ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ».

  Με αφορμή τις γαλλικές εκλογές και την συμμετοχή σας ως προσκεκλημένος με την Ευρωκοινοβουλευτική ομάδας «Ευρώπη των Εθνών και της Ελευθερίας», της οποίας και ηγείται η κ. Μαρίν Λεπέν θα μπορούσατε εφόσον υπήρξε η πρώτη επικοινωνία με την κ. Λεπέν και το κόμμα της και την ευρωομάδα να την βοηθήσεται περαιτέρω να εκλεγεί η νέα πρόεδρος της Γαλλίας. Θα σας πρότεινα εφόσον το επιθυμείται αφού έχεται πλέον αναμφισβήτητα την δυνατότητα επικοινωνίας μαζί της και με το κόμμα της να προβείται στην εξής ενέργεια. Αν και εφόσον το επιθυμείται, να προτείνεται την συμπόρευση της κ. Λεπέν με τον συνυποψήφιο της στο πρώτο γύρο Φρανσουά Ασελίνο. «Φρανσουά Ασελινό, 59 ετών. Αυτός ο πρώην επιθεωρητής Οικονομικών, υπέρμαχος της εθνικής κυριαρχίας, ο οποίος περιγράφει τον εαυτό του ως τον «υποψήφιο της εθνικής απελευθέρωσης», προτείνει το «Frexit», την έξοδο της Γαλλίας από την Ε.Ε.» (πηγή – http://www.newsbeast.gr/world/arthro/2659188/afti-ine-i-11-ipopsifii-ton-gallikon-eklogon). Θα σας πρότεινα λοιπόν το εξής, αν και εφόσον το επιθυμείται, οι εφημερίδες ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι ένα φιλόξενο βήμα για τις απόψεις σας. Ίσως μια πρωτοσέλιδη ανάρτηση στην Ελεύθερη Ώρα. Μπορείται να παραχωρήσεται μια συνέντευξη σε κάποια από τις εφημερίδες αυτές προτείνοντας μεταξύ άλλων ζητημάτων όπως της αμέριστης στήριξη στην κ. Λεπέν και την συνεργασία Λέπεν – Ασελινό ώστε να δημιουργηθεί μέσα στην Γαλλία ένα μέτωπο ενάντια στις αντεθνικές πολιτικές που επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ένωση στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και όχι μόνο στη Γαλλία. Το λέω αυτό διότι εφόσον θέλουμε να συγκρουστούμε με την πολιτική λιτότητας και όχι μόνο της Γερμανίας, που είναι και η κυρίαρχη πολιτική της Ευρωπαϊκής Ενώσεως σήμερα, θα πρέπει να στηρίξουμε όλες εκείνες τις δυνάμεις που μπορούν να σταματήσουν αυτήν την πορεία προς την καταστροφή των λαών της Ευρώπης. Το σχέδιο COUDENHOVE – KALERGI για παράδειγμα το οποίο υποστηρίζει η κ. Μέρκελ, και πολλά άλλα μεγαλοστελέχοι της Ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, η οποία βρίσκεται στο τελευταίο της στάδιο. Η Γαλλία εφόσον εκλεγεί η κ Λεπέν θα είναι ο πιο δυνατός παράγοντας πίεσης προς τις πολιτικές της Γερμανίας και Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως διαμορφώνεται η πολιτική της σήμερα. Πρέπει να συμβάλλουν όλοι όσοι το πιστεύουν αυτό και έχουν τον τρόπο να κάνουν κάτι ώστε αυτό να πραγματοποιηθεί. Δηλαδή, η κ Λεπέν να γίνει η αφορμή για να αλλάξει ο ρους της ιστορίας της Ευρωπαϊκής Ενώσεως.

  Η ταπεινότητα μου,
  Κώστας, νότια προάστια Αττικής

 2. Κώστας says:

  Μαζί Μαρίν Λεπέν + Νικολά Ντιπόν-Ενιάν + Φρανσουά Ασελινό ώστε να πειστούν οι Γάλλοι να ψηφίσουν μαζικά πάνω από 50,01% τη Μαρίν Λεπέν και να σωθεί η Γαλλία και η Ευρώπη από την Γερμανική λάθος πολιτική λιτότητας και να υπάρξει γενικά ένας διάλογος για τις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και για το μέλλον της Ευρώπης. Θυμίζω ότι ο αντίπαλος της στο δεύτερο γύρο θα πάρει την στήριξη πολλών υποψηφίων από τους 11 του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών. Η κ. Λεπέν θα πρέπει να φτιάξει και αυτή ένα ευρύ μέτωπο από ευρωσκεπτικιστές και αντιευρωπαϊστές για να έχει ελπίδα να κερδίσει την ψήφο των πολιτών αλλά και να πάει κόντρα στο κατεστημένο.

 3. Κώστας says:

  Η κ. Λεπέν να συμμαχήσει και με τον Φρανσουά Ασελινό μαζί με τον Ντιπόν και ο Φρανσουά Ασελινό να ψαρεύουν ψήφους από τους ψηφοφόρους του Φιγιόν. Άλλωστε και οι 2 υποψήφιοι είναι ρεπουμπλικάνοι. Ασελινό Popular Republican Union και Φιγιόν Republican. Όσο για τους αριστερούς που διαφωνούν με τον νεοφιλελευθερισμό και την πορεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης ας έρθουν από μόνοι τους, μεμονωμένα χωρίς γραμμή από το κόμμα τους, το βλέπω δύσκολο τα κόμματα τους να κατευθυνθούν προς την κ. Λεπέν και οι αριστεροί σε μεγάλη μαζικότητα να ψηφίσουν την Λεπέν που μέχρι χθες την κατηγορούσαν ως ακροδεξιά εθνικίστρια και εθνικοσοσιαλίστρια. Το θεωρώ αρκετά δύσκολο, ως αδύνατο, ο Μελανσόν να στηρίξει κάποιον από τους 2 φιναλίστ, θα είναι ουδέτερος μέχρι τέλους.

 4. Κώστας says:

  Οι αριστεροί από την κ. Λεπέν θα μπορούσαν έμμεσα να προσεγγιστούν ως εξής 1)υπέρ των εργατικών δικαιωμάτων 2) κατά του νεοφιλελεύθερου μοντέλου 3) ενάντια στα προγράμματα λιτότητας που επιβάλλονται στην Ευρώπη που απορρέουν από την πολιτική της Γερμανίας 4) υπέρ της αναδιανομής του πλούτου, 5)υπέρ του προστατευτισμού στα Γαλλικά προϊόντα και στην Γαλλική οικονομία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>