Φαήλος Κρανιδιώτης

Ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης δήλωσε για τον βανδαλισμό του αυτοκινήτου του καθηγητή της Πολυτεχνικής Σχολής του ΔΠΘ, Γεώργιου Παύλου:

μέσα στο βρώμικο θερμοκήπιο του ανεκδιήγητου ασύλου, με την ανοχή της όμορης τους ιδεολογικά κυβέρνησης, καλλιεργεί ένα νέο είδος ολοκληρωτικών μελανοχιτώνων, πιο θρασείς και άνανδροι κι απ αυτούς του Μουσολίνι. Υβρίδια του φασισμού και της αναρχομπάχαλης αλητείας του Σόρρος. Η επίθεση στο αυτοκίνητο του κ. Παύλου, είναι απλά άλλο ένα επεισόδιο στην εγκληματική καφρίλα του παρακράτους που χαϊδεύει ο ΣΥΡΙΖΑ. Θυμίζω την θέση της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ: μηδενική ανοχή στο,έγκλημα, κατάργηση του γελοίου Ασύλου, Ίδρυση Αστυνομικών Τμημάτων μέσα στα Πανεπιστήμια, εκδίωξη από θέσεις ευθύνης μηδενιστών γενίτσαρων, που σιγοντάρουν τέτοιες εγκληματικές συμμορίες Το Έθνος μας έχει παράδοση να συντρίβει μελανοχίτωνες από το το 1940.

Φαήλος Κρανιδιώτης

Πρόεδρος Νέας Δεξιάς

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>