Ο Αντιπρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ Παναγιώτης Δούμας έκανε την κάτωθι δήλωση:

Δεν μας εκπλήσσει η αποχή του 80% των Δημοσίων Υπαλλήλων από την διαδικασία αξιολογήσεώς τους ούτε οι αλληλοκαταγγελίες ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Το καθεστώς λειτουργίας της Δημοσίας Διοικήσεως είναι γκρίζο, όπως ακριβώς το θέλουν τα κόμματα εξουσίας που μοιράζονται τους κομματικούς στρατούς στο ελληνικό δημόσιο.

Δυστυχώς, στην ελληνική Δημόσια Διοίκηση δεν επικρατεί η λογική, αλλά το μικροκομματικό συμφέρον, η αναξιοκρατία και οι συνδικαλιστές. Ελάχιστοι στις τάξεις της είναι που θέλουν την αξιολόγηση, καθώς μέσω αυτής και της κινητικότητος θα μπορούσαν να καλυφθούν πολλά κενά και παθογένειες, χωρίς την ανάγκη προσλήψεων ή και απολύσεων. Το σαμποτάζ στην αξιολόγηση προσβάλλει και τους ευσυνείδητους Δημοσίους Υπαλλήλους και το σύνολο των Ελλήνων φορολογουμένων.

Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ υπενθυμίζει, ότι υποστηρίζει την εξαμηνιαία αξιολόγηση όλων των Δημοσίων Υπάλληλων σε κάθε διάσταση, μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας: Πολίτες θα αξιολογούν τους ΔΥ, οι ΔΥ θα αξιολογούν τους συναδέλφους τους, οι Προϊστάμενοι και Διευθυντές θα αξιολογούν τους Υπαλλήλους, και οι ΔΥ θα αξιολογούν τους Προϊσταμένους τους.

Για να γίνουν όμως όλα αυτά, θα πρέπει να απαλλαγούμε από τον ΣΥΡΙΖΑ, τα υπολείμματα του ΠΑΣΟΚ και φυσικά την ΝΔ που παίζει την παρτίδα «Ελληνικό Δημόσιο» με τον ίδιο ακριβώς τρόπο με τους αντιπάλους της στο παιχνίδι της εξουσίας.

Παναγιώτης Δούμας

Αντιπρόεδρος Νέας Δεξιάς

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.
  1. Αν οι σημερινοί ΔΥ κληθούν να αξιολογήσουν τους συναδέλφους τους, το 80% θα κρίνει άριστο τουλάχιστον αντίστοιχο ποσοστό. Από την άλλη ένα μικρό ποσοστό θα κρίνει πως οι άριστοι δεν είναι το 80%. Αυτό το μικρό ποσοστό όμως δεν θα έχει κριθεί ως άριστο από τους πρώτους.
    Για άλλους ΔΥ μπορεί να έχει αποτέλεσμα. Για τους σημερινούς θα οδηγήσει μεν σε χρήσιμα συμπεράσματα, πιστοποιώντας γνωστές παθογένειες, αλλά δεν θα μπορέσει να παράξει απτά αποτελέσματα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>