Δελτίο Τύπου Νέα Δεξιά

Στο χάος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, διότι πλέον χώρα νόμου και τάξης δεν θυμίζει η Ελλάδα, όπου απαγορεύεται το να είσαι αφεντικό του εαυτού σου αλλά και επικροτείται από επίσημα κυβερνητικά χείλη η ανομία και το χάος, η έκφραση και η επιβολή του νόμου και της τάξης μίας οργανωμένης δημοκρατικής κοινωνίας δεν πάει ούτε καν… «περίπατο»!
Η δολοφονική, άνανδρη και ύπουλη επίθεση στο Διοικητή της Τροχαίας Αθηνών κο Γεώργιο Διαμαντόπουλο, στον οποίο και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση, που “τόλμησε” να περπατήσει με τη στολή που φέρει το εθνόσημο της χώρας στο κέντρο των Αθηνών, σηματοδοτεί την πλήρη ανάπτυξη χάους ενός εκκολαπτόμενου ολοκληρωτικού εθνομηδενιστικού καθεστώτος βίας και τρομοκρατίας κατά της Ελευθερίας και του Έθνους.
Αυτό αποτελεί ιδιαίτερη απειλή για την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών και της πατρίδος μας, όταν με μαρτυρίες της ΕΛ.ΑΣ, υπάρχει και στρατολόγηση ψευτοπροσφύγων και ισλαμιστικών στοιχείων από τον κυβερνητικά πλέον προστατευόμενο και «παραχαϊδεμένο» αντιεξουσιαστικό χώρο.

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>