Ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλος Κρανιδιώτης, με αφορμή την επίθεση στο περιπολικό του ΛΣ και τις νέες απειλές Ερντογάν, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η μακρόχρονη κατρακύλα των υποχωρήσεων και του ραγιαδισμού οδήγησε αναπόφευκτα σε παραλίγο τραγική διάψευση της θεωρίας εξημέρωσης του θηρίου. Οι Τούρκοι χθες ήθελαν να σκοτώσουν, παραλίγο να βύθιζαν το πλοίο μας.
Το διαπαραταξιακό κόμμα των δειλών, ανιστόρητων και ανόητων του ενδοτισμού είναι το αληθινό Κόμμα του Πολέμου, αυτοί που θα προκαλέσουν τον πόλεμο, διότι ενθαρρύνουν την επιθετικότητα του τουρκικού επεκτατισμού. Ανοίγουν την όρεξη του θηρίου ταΐζοντάς το Ελλάδα και ζωές στελεχών, όπως στα Ίμια. Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος, χωρίς κόπους και θυσίες.
Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ καλεί σε μία νέα πολιτική αυστηρής αποτροπής, με θυσίες, μαζική και ποιοτική αναβάθμιση των Ενόπλων Δυνάμεων, συμμαχίες και σταθερή εκπομπή του μηνύματος πως αν χρειαστεί θα τους στείλουμε στον πάτο της Ελληνικής Λίμνης του Αιγαίου και όταν χρειαστεί, να το κάνουμε».

Γραφείο Τύπου
  1. Στην καταστροφή της Μικράς Ασίας είδαμε τις εντολές πολιτικών να προχωρήσει ο ΕΣ στα βάθη της Τουρκίας και οι αξιωματικοί υπάκουσαν , στα Ίμια εντολή να πάει ελικόπτερο εκεί που εκείνη τη στιγμή δεν έπρεπε…(έτσι τα κατάλαβα)
    Ίσως θα έπρεπε να έχουμε ΜΟΝΙΜΟ στρατιωτικό/υπουργό πολέμου –άνθρωπο έμπειρο με πραγματική αξία στη διοίκηση και αποδοχή του 70% της βουλής- να φροντίζει και για αγορές όπλων και να είναι έτοιμος να δώσει την καλύτερη απάντηση στις παγίδες με τον Τούρκο. Ας έχουμε οδηγό τα στρατιωτικά βήματα του Ισραήλ. Κρίμα για την Ελλάδα που αφήσατε -όσοι είχατε τη δύναμη- να πάρουν κάποιοι τα χρήματα , αντί να πάρουν όπλα …

  2. Μακρογλου Νικόλαος says:

    Θα ήθελα να ψηφίσει η βουλή ένα νόμο για τον καθένα Ελληνα πολίτη ώστε να μπορεί να διαλέξει ανάμεσα στους φόρους που πληρώνει να έχει το δικαίωμα να εκχωρηθουν αποκλειστικά για την ενίσχυση της αμυντικής δύναμης της χώρας. Θα ήθελα να δω πόσοι θα το έκαναν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>