Παρουσία στελεχών και πλήθους φίλων της Νέας Δεξιάς πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στο Σύνταγμα, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.

Απευθυνόμενος στους φίλους του κόμματος που είχαν κατακλύσει και την είσοδο των γραφείων ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς εξέφρασε την χαρά του για την παρουσία τους στην εκδήλωση λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Χαίρομαι που σας βλέπω και διαπιστώνω ότι μεγαλώνουμε και δυναμώνουμε. Σας υπόσχομαι ότι θα κάνουμε τους φόβους των ιδεολογικών μας αντιπάλων πραγματικότητα».

Γραφείο Τύπου
 1. Στέργιος Κουπτσίδης says:

  Αγαπητέ Πρόεδρε,
  Ευχές για μια σύγχρονη Δεξιά που θα μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της εποχής μας !
  Μια Δεξιά που καλείται σήμερα να επαναφέρει στο επίκεντρο της δημόσιας ζωής την πολιτική και να την καταστήσει κύρια υπεύθυνη στην επίλυση των ποικίλων οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων που απασχολούν την κοινωνία και τους πολίτες της.
  Μια Δεξια που θα καλύπτει και τον χώρο του καλούμενου κέντρου, που θα συνδυάζει την ανάπτυξη με την κοινωνική δικαιοσύνη, που θα επαναφέρει στο προσκήνιο την πολιτική και που θα μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της εποχής μας!
  Με εκτίμηση
  Στέργιος Κουπτσίδης
  Εκπαιδευτικός

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>