Με αφορμή την επίθεση κουκουλοφόρων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και την βομβιστική επίθεση στο Εφετείο Αθηνών, το Γραφείο Τύπου της Νέας Δεξιάς εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:
«Η κλιμάκωση της βίας ομάδων κακοποιών με ολοκληρωτική ιδεολογική αλλά και πραγματική κουκούλα, με τελευταίες επιθέσεις στα πανεπιστήμια, την ΕΣΗΕΑ και την βόμβα στο Εφετείο Αθηνών, είναι αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία με μαθηματική ακρίβεια θα χάσει τον έλεγχο του «παρακράτους» που εκτρέφει «χαϊδεύοντας» τα ιδεολογικά κοντοξάδελφά της.
Είναι χαρακτηριστική η συμπεριφορά του «ολίγιστου» υπουργού Παιδείας κ. Κώστα Γαβρόγλου, ο οποίος, ενώ κουκουλοφόροι κακοποιοί επιτίθενται σε φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και καταστρέφουν δημόσια περιουσία, εκείνος επιλέγει να επιτεθεί στον Πρύτανη που τολμά να διεθνοποιήσει το πρόβλημα της ανομίας στα Πανεπιστήμια.
Η πρόταση της Νέας Δεξιάς είναι σαφής: κατάργηση του γελοίου ασύλου που υποθάλπει κακοποιούς. Επαναφορά του νόμου για την κουκούλα. Αστυνομικά τμήματα μέσα σε κάθε πανεπιστήμιο με ελεγχόμενη είσοδο και έξοδο σε πάντες. Αυστηροποίηση ποινών χωρίς μετατροπή και αναστολή για εγκλήματα απρόκλητων φθορών ή ομαδικών επιθέσεων. Κατάργηση κάθε ευεργετήματος τύπου «νόμου Παρασκευόπουλου». Καταλογισμός των ζημιών στους δράστες, οι οποίοι θα πρέπει να πληρώνουν μέχρι τελευταίου σεντ όσα κατέστρεψαν».

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>