Σε διαρκή επαφή με την κοινωνία και τους πολίτες βρίσκεται η Νέα Δεξιά, κλιμάκιο της οποία επισκέφτηκε το Άργος και το Ναύπλιο την Πέμπτη 2 Αυγούστου. Συγκεκριμένα ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος κ. Αλέξανδρος Αρβανιτάκης, ο αναπληρωτής Τομεάρχης Οργανωτικού κ. Στέφανος Γούλας, ο συντονιστής Πελοποννήσου και Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Χαράλαμπος Μηνόπετρας και ο Διευθυντής του γραφείου του Προέδρου Φαήλου Κρανιδιώτη και Γραμματέας Ορθοδοξίας και Θρησκευμάτων κ. Φαίδωνας Χριστοδουλάκης συναντήθηκαν με μέλη και φίλους της Νέας Δεξιάς στην Αργολίδα και συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχαν με τον πρόεδρο της Νομαρχιακής Αργολίδας και υποψήφιο βουλευτή του κόμματος κ. Νικόλαο Καπλάνη, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν διεξοδικά για όλα τα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία και να συζητήσουν για τον σχεδιασμό της οργανωτικής και επικοινωνιακής παρουσίας του κόμματος στο νομό. Παράλληλα ενημέρωσαν και προετοίμασαν την επίσκεψη του προέδρου του κόμματος κ. Φαήλου Κρανιδιώτη στο προσεχές διάστημα.

Η επίσκεψη του κλιμακίου της Νέας Δεξιάς γίνεται στο πλαίσιο της επαφής με τους πολίτες της χώρας, που έχει εγκαινιάσει τους τελευταίους μήνες το κόμμα της Νέας Δεξιάς αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι στο επίκεντρο της πολιτικής της βρίσκονται οι πολίτες και τα προβλήματά τους.

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>