Η Νέα Δεξιά συμφωνεί απόλυτα με τα δεδομένα που παραθέτει ο Σύλλογος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) στο πρόσφατο τεύχος 116 του δελτίου του για την φορολογία:

Σε πλήρη αντίθεση με την αριστερή θεώρηση του Συριζαίου Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κ.Παπαδημητρίου ο οποίος έχει δηλώσει ότι «η υψηλή φορολογία δεν επηρεάζει αρνητικά την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας και των επιχειρήσεων», ο ΣΕΒ καταλήγει στο δελτίο του ότι «Η υπερφορολόγηση μεγεθύνει τη φοροδιαφυγή και σκοτώνει την ανάπτυξη και την απασχόληση».
Στη Νέα Δεξιά, κόμμα Ελευθερίας και Εθνικής Ταυτότητας, έχουμε βασίσει το Οικονομικό μας Πρόγραμμα σε αρχές Οικονομικής Ελευθερίας και Δημοσιονομικού Συντηρητισμού. Συμπλέουμε με τις οικονομικές προτάσεις του ΣΕΒ, και αντιστεκόμαστε ενεργά στην Αριστερή θεώρηση της Οικονομίας, όπου οι φόροι και το τεράστιο δυσλειτουργικό Κράτος καταπίνουν τον Ιδιώτη και περιορίζουν δραματικά τις ελευθερίες μας.

Δρ.Απόστολος Κρητικόπουλος
Γραμματέας Οικονομικών της Νέας Δεξιάς

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>