Με αφορμή την ανακοίνωση της συμφωνίας στη Σύνοδο Κορυφής για το μεταναστευτικό, ο Γραμματέας Μεταναστευτικού – Δημογραφικού της Νέας Δεξιάς Γιάννης Παγώνης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Εάν το ζητούμενο ήταν να πάρει η Μέρκελ μια συμφωνία για εσωτερική κατανάλωση και η Γερμανία και οι χώρες του Βίζεγκραντ να μην επιβαρυνθούν με μεταναστευτικές ροές, τότε ναι έχουμε συμφωνία. Κατά τα λοιπά, έχουμε το απόλυτο μηδέν, καθώς τα πάντα εναπόκεινται στους “προθύμους” ή παραπέμπουν στο απώτερο μέλλον. Η απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για υποχρεωτικές ποσοστώσεις, μετεγκαταστάσεις και οικονομικές ποινές στους “απρόθυμους”, φυσικά ούτε καν ξανακούστηκαν. Ο Τουσκ είχε άλλωστε προαναγγείλει την κατάργηση αυτής της απόφασης σε ανύποπτο χρόνο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στην Ελλάδα θα παραμείνουν οι λαθρομετανάστες με την συναίνεση της ελληνικής κυβέρνησης. Έγινε δε γνωστό, ότι η γερμανική πλευρά έκλεισε διμερείς συμφωνίες με τις “πρόθυμες” Ελλάδα και Ισπανία, εισπράττοντας ένα εκκωφαντικό όχι από την πατριωτική κυβέρνηση της Ιταλίας, για επανεισδοχή των αιτούντων άσυλο που θα έχουν καταγραφεί σε αυτές τις χώρες και θα εντοπιστούν στα σύνορα Γερμανίας – Αυστρίας.

Το “λάφυρο” της εξαγοράς συνειδήσεων των νησιωτών με τον μειωμένο ΦΠΑ για έξι μήνες είναι ανέκδοτο.

Αναφορικά δε με την απόφαση για κλειστά κέντρα σε εθελοντική βάση, η ιδεοληπτική κυβέρνηση έσπευσε πάραυτα να αντιταχθεί, λέγοντας ότι είναι εκτός διεθνούς δικαίου.

Η κυβέρνηση δήλωσε και πάλι “πρόθυμη” να παραδώσει την πατρίδα στους λαθροεποίκους της».

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.
 1. Ευριδικη Κων/ίνα Οδαντζη says:

  Εκτός διεθνούς δικαίου;;;;;
  Σαν δεν ντρεπόμαστε.
  Και με το δίκαιο των ελληνων το γίνεται;;;;;;;;;

 2. Ευριδικη Κων/ίνα Οδαντζη says:

  Εκτός διεθνούς δικαίου;
  Και με το δίκαιο των Ελλήνων το γίνεται;;;;;;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>