Την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 ο Γραμματέας Μεταναστευτικού – Δημογραφικού της Νέας Δεξιάς Γιάννης Παγώνης και η υπεύθυνη Τομέα Γυναικών της Νέας Δεξιάς Σοφία Μαξούρη παρευρέθηκαν στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου υπέρ της ζωής του αγέννητου παιδιού και κατά των αμβλώσεων, με τίτλο «Αφήστε με να ζήσω» και η οποία διοργανώθηκε από Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία Αθηνών με την υποστήριξη της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος.

Κατά την προσέλευσή του στην εκδήλωση ο κ. Παγώνης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Βρισκόμαστε εδώ γιατί στηρίζουμε την εκδήλωση, η οποία γίνεται στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης της κοινωνίας σχετικά με τις αμβλώσεις.

Το δημογραφικό πρόβλημα στην Ελλάδα είναι μια θλιβερή πραγματικότητα και ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τη χώρα μας.

Οι Έλληνες δεν κάνουμε παιδιά. Η χώρα μας κατατάσσεται τελευταία στην ΕΕ με ποσοστό γεννητικότητας μόλις 1,3. Σε αυτήν την μέτρηση δεν προσμετράται μόνον ο γηγενής πληθυσμός. Αν αυτό συνέβαινε, ο δείκτης γεννητικότητος των Ελλήνων πιθανότατα θα υπολειπόταν της μονάδος.

Το πρόβλημα αυτό επιτείνει η μάστιγα των αμβλώσεων, οι οποίες αριθμούν στη χώρα μας πάνω από 300.000 ετησίως και είναι αποτέλεσμα του αποπροσανατολισμού της κοινωνίας στο όνομα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ο σχεδιασμός και η εφαρμογή δημογραφικής πολιτικής, καθώς και η λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων αποτελούν υποχρέωση του Κράτους, όπως αναφέρεται στο Σύνταγμα της Ελλάδος.

Πρέπει να επανασχεδιαστεί ο νόμος για τις αμβλώσεις, να ενθαρρυνθεί και επιδοτηθεί ο ρόλος της παρένθετης μητέρας. Πρέπει να νομοθετηθούν αυστηρές ποινές για τους γιατρούς που εξυπηρετούν αναίτια διακοπές κύησης.

Το μεταναστευτικό και η υπογεννητικότητα διαμορφώνουν μια κατάσταση αλλοίωσης του ελληνικού πληθυσμού.

Η Νέα Δεξιά έχει καταρτίσει πλήρες πρόγραμμα για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος, το οποίο εντάσσεται στην ενιαία εθνική στρατηγική για το μεταναστευτικό – δημογραφικό».

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>