Με αφορμή τα όσα είδαν το φως της επικαιρότητας για την υπόθεση Novartis, την οποία ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος χαρακτήρισε ως «το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως ελληνικού κράτους», από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δεξιάς εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

«Η υπόθεση Novartis θα πρέπει να διερευνηθεί σε βάθος καθώς αφορά όχι απλά την αξιοπιστία της πολιτικής, αλλά το σύνολο του ελληνικού λαού γιατί αγγίζει τον ευαίσθητο και πολύπαθο τομέα της Δημόσιας υγείας.

Ωστόσο, η επιλογή του χρόνου που η υπόθεση έρχεται στο προσκήνιο, μια ημέρα μετά το μεγαλειώδες συλλαλητήριο για την Μακεδονία, υποδεικνύει προσπάθεια εργαλειοποίησης για τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.

Η Νέα Δεξιά θέλει να καταστήσει σαφέστερο το σαφές: Η υπόθεση Novartis δεν μπορεί αφενός να απομειώσει την μεγαλειώδη συμμετοχή και το μήνυμα των εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία και αφετέρου δεν προσφέρεται για συμψηφισμούς. Εάν αποδειχθεί ότι κάποιοι διέπρατταν ποινικά αδικήματα, αυτό δεν νομιμοποιεί τους κυβερνώντες να κάνουν παραχωρήσεις σε εθνικά θέματα».

Γραφείο Τύπου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>