Ο Einstein είπε κάποτε πως παράνοια είναι το να πραγματοποιείς το ίδιο πείραμα με τις ίδιες συνθήκες και τα ίδια δεδομένα, περιμένοντας διαφορετικό αποτέλεσμα κάθε φορά.
Ακριβώς αυτό γίνεται στο ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό σύστημα της Ελλάδος.
Κυβέρνηση και αντιπολίτευση διαιωνίζουν το ίδιο χρεωκοπημένο σύστημα, με ακριβώς τις ίδιες συνθήκες και δεδομένα (αυξανόμενο ποσοστό ανεργίας, αυξανόμενο ποσοστό υπογεννητικότητα, μειούμενες αποδοχές εργαζομένων, παραθυράκια πρόωρων συντάξεων χωρίς να συντρέχουν λόγοι αναπηρίας κλπ).


Το έλλειμμα των δημοσίων ασφαλιστικών ταμείων έχει φτάσει, πλέον, το ένα δισεκατομμύριο ευρώ και διαρκώς αυξάνεται.
Αυτό σημαίνει πως σημαντικοί και απαραίτητοι πόροι οι οποίοι θα μπορούσαν να πέφτουν στην αγορά για την τόνωση της, εξανεμίζονται από την κακή κρατική διαχείριση μέσα σε ένα βαρέλι το οποίο δεν έχει πάτο.
Η Νέα Δεξιά δεσμεύεται να παρουσιάσει ένα δίκαιο και συμφέρον για τον ίδιο τον εργαζόμενο και μελλοντικό συνταξιούχο, ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό πρόγραμμα, μακριά από την κακή κρατική διαχείριση το οποίο να το διαχειρίζεται ο ίδιος, μια και οι εισφορές του είναι δικό του περιουσιακό στοιχείο και όχι εργαλείο υφαρπαγής ψήφων στα χέρια πολιτικών καιροσκόπων.
Εμμανουήλ Ζαμπέτας
Γραμματέας Εργασιακών και Ασφαλιστών
ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>