Ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλος Κρανιδιώτης, συνοδεία κλιμακίου στελεχών, πραγματοποίησε εχθές επίσημη συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων (Π.Ε.Θ.) στα κεντρικά γραφεία της Ένωσης, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του σωματείου.
Ο κ. Κρανιδιώτης στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε στα μέλη της Π.Ε.Θ. ευχήθηκε για την ευόδωση της διαδικασίας εκλογής νέου διοικητικού συμβουλίου επισημαίνοντας την “αναγκαιότητα της επαναφοράς της εκπαίδευσης στον συνταγματικό της ρόλο” και την μέγιστη αξία του μαθήματος των Θρησκευτικών στην ηθική και πνευματική διαπαιδαγώγηση των ελληνοπαίδων.
Ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς στις κατ΄ιδίαν συνομιλίες που είχε με τον Πρόεδρο της Π.Ε.Θ. κ. Σπαλιώρα Κωνσταντίνο, το Γενικό Γραμματέα Τσαγκάρη Παναγιώτη και με άλλα στελέχη της Ένωσης, δήλωσε τη διαρκή στήριξη του ιδίου και του κόμματός του στις θέσεις της Ένωσης υπέρ της διατήρησης του ελληνορθόδοξου χαρακτήρα του μαθήματος των Θρησκευτικών. Ταυτόχρονα επισήμανε την ταύτιση των θέσεων της Νέας Δεξιάς και της ΠΕΘ.
Τον Πρόεδρο της Νέας Δεξιάς, ο οποίος έτυχε θερμής υποδοχής από τα μέλη της Π.Ε.Θ., συνόδευαν ο Γενικός Γραμματέας Χρηστίδης Χρήστος, ο Εκπρόσωπος Τύπου Αρβανιτάκης Αλέξανδρος, ο Γενικός Διευθυντης Μπίλλης Μιχάλης κι ο Διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Προέδρου και Γραμματέας Ορθοδοξίας & θρησκευμάτων Χριστοδουλάκης Φαίδων.

Γραφείο Τύπου της Νέας Δεξιας

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.
 1. Συγχαρητήρια στην Νέα Δεξιά! Εύγε.

  Να θυμόμαστε ότι ευθύνη για την εκδίωξη της εθνικής και Ορθόδοξης διδασκαλίας από τα σχολεία την έχει ΚΑΙ η Ν.Δ. με την Γιαννάκου, που εκτός από την Ρεπούση-Δραγώνα, απέβαλε τους ιερείς που πήγαιναν στα σχολεία για ιερή εξομολόγηση των μαθητών.

  Η σημερινή λαίλαπα των αναρχοαριστερών του Συριζανέλ απλά είναι η ταφόπλακα.

 2. Χρήστος says:

  Πατρίδα – Ορθοδοξία – παραδοσιακή ελληνικη οικογένεια.

  Εύγε στον Φαήλο. Ο μόνος που ομολογεί Ορθοδοξία.

  Η ‘πολιτικά ορθή’ ΝΔ εξέφρασε την αναγκη να αλλάξει το βιβλίο των Θρησκευτικών, από ομολογιακό σε τουρλού-τουρλού μπουρδολογικά… Ντροπή. Οι πατέρες και παππούδες μας είχαν φόβο Θεού…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>