Με αφορμή τη συνέντευξη του Αντιδημάρχου Μεταναστών & Προσφύγων κ. Λευτέρη Παπαγιαννάκη στην Ψηφιακή Πλατφόρμα του ACCMR, ο Γραμματέας Μεταναστευτικού – Δημογραφικού της Νέας Δεξιάς Γιάννης Παγώνης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ο Αντιδήμαρχος κ. Παπαγιαννάκης χωρίς ντροπή δήλωσε ότι η Αθήνα, παρά τις “φιλότιμες προσπάθειες” του Δήμου Αθηναίων, ακόμα δεν έχει αναγνωρίσει πλήρως την εκ των πραγμάτων ταυτότητά της ως πολυπολιτισμικής πόλης. Συνέχισε δε λέγοντας, ότι όταν μια πόλη βλέπει αυτό που πραγματικά είναι και το αποδέχεται, το όφελος είναι τεράστιο.

Με λίγα λόγια είπε ότι θα πρέπει να συνηθίσουμε στον βιασμό και τον εποικισμό της πόλης και να μάθουμε να τον απολαμβάνουμε κιόλας.

Είπε και άλλα χαριτωμένα, όπως ότι όποιος διαμένει εντός του Δήμου Αθηναίων με «οποιοδήποτε» νομικό καθεστώς, κατά τη γνώμη του πρέπει να αντιμετωπίζεται ως δημότης.

Αλλά έδωσε και μια τραγική πληροφορία. Ο βαθμός του βιασμού της πόλης καταδεικνύεται από ένα ποσοστό. Η Αθήνα έχει σύμφωνα με τον ίδιο 22% κατοίκους με μεταναστευτική καταγωγή. Το 1/5 της πρωτεύουσας της χώρας είναι αλλοδαποί.

Η Νέα Δεξιά είχε εγκαίρως προειδοποιήσει για τα πρόσωπα που εμπλέκονται στο λαθρομεταναστευτικό είτε πρόκειται για πρόσωπα της κεντρικής πολιτικής σκηνής είτε της τοπικής αυτοδιοίκησης. Φυσικά τέτοια δελτία τύπου δεν πρόκειται ποτέ να εκδοθούν από κάτι πολιτικά ορθά, κεντροδεξιά κόμματα.

Αθήνα μου… Ελλάδα μου… Σας πρόδωσαν».

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.
  1. Τι κρίμα!

    Να γίνει 5/5

    ΖΗΤΩ Ο ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ!

    ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΊΤΕ!

  2. Σταθμός Λαρίσης-Πλατεία Αττικής-Πατήσια-Άγιος Παντελεήμονας-Πλατεία Βάθης και παραπάνω η Κυψέλη, σε 1 το πολύ 1,5 χρόνο το 5/5 θα είναι πραγματικότητα. Μονοπολιτισμικός μουσουλμανισμός!
    Όταν τα «επιδόματα» των ΜΚΟ στερέψουν οι «φιλοξενούμενοι» θα απαιτήσουν αξιοπρέπή διαβίωση. Και αξιοπρεπή καταλύματα, διότι τα απαξιωμένα διαμερίσματα που έχουν εγκατασταθεί, τα οποία επί χρόνια ούτε ενοικιάζονταν ούτε πωλούνταν αλλά μόνο επιβαρύνονταν με φόρους, θα χρειάζονται ανακαίνιση. Και πάνω απ’ όλα αποδοχή των όποιων «αξιοπρεπών» συνηθειών τους, τις οποίες κατά θρησκευτική επιταγή πρέπει να επιβάλουν. Θα χαρούμε Σαρία στην Αθήνα, που θα δακρύσει η Ακρόπολη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>