Δελτίο Τύπου Νέα Δεξιά

Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την τρομοκρατική επίθεση στη γαλλική πρεσβεία κατά την οποία και τραυματίστηκε ένας Έλληνας αστυνομικός ο οποίος εκτελούσε την υπηρεσία του.
Οι στενές και ιστορικές ελληνογαλλικές σχέσεις των δύο εθνών σε κάθε επίπεδο, είναι «θωρακισμένες» και δεν τραυματίζονται ούτε καταστρέφονται από την όποια τρομοκρατική έκρηξη και επίθεση.
Δυστυχώς, αυτό δεν ισχύει και για τα απροστάτευτα και εκτεθειμένα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. από τους κινδύνους της ανομίας και του χάους, που προκλητικά «χαϊδεύει» η πολιτική τους ηγεσία.


Τα αποτελέσματα καθημερινά και τραγικά όπως αυτό του τραυματισμού του Έλληνα αστυνομικού στη γαλλική πρεσβεία, στον οποίο ευχόμαστε ολόψυχα σε αυτόν και την οικογένεια του ταχεία ανάρρωση.
Η διατήρηση στον ανασχηματισμό του Υπουργού «Ανασφάλειας των Ελλήνων Πολιτών» ως επιβράβευση των λαϊκών συνελεύσεων της κάθε πλατείας και συλλογικότητας του χάους ίσως σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας εποχής.
Της εποχής του «Στρατηγού του χάους» προς την ανομία και την ανασφάλεια σε όλη την επικράτεια που έχει μετατραπεί σε διεθνές HOT-SPOT προστασίας και φιλοξενίας παρανόμων.

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>