Δελτίο Τύπου Νέα Δεξιά

Η Αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί ακόμα και να στρεβλώσει τους νόμους της Φυσικής και των Ραδιοκυμάτων, με τις απαράδεκτες δηλώσεις πως μόνο τέσσερα κανάλια μπορούν να εκπέμπουν.
Δεκάδες ψηφιακά κανάλια -σε υψηλής ανάλυση ποιότητα- είναι δυνατόν να εκπέμψει η DIGEA μέσω του «DVB-T» ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου.
Αυτή είναι η επιστημονική και τεχνική αλήθεια.


Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, προτείνει κρατικό πλειοδοτικό διαγωνισμό σε τιμές που θα οριστούν ελεύθερα από την αγορά, και δημιουργία τόσων καναλιών πανελλαδικής και τοπικής εμβέλειας, όσων επιτρέπει η σύγχρονη τεχνολογία. Με άμεση προαγωγή της Ελευθερίας του Τύπου όπως ρητά ορίζεται στο Άρθρο 14 του Συντάγματος, και της δημιουργίας εκατοντάδων θέσεων εργασίας σε κάθε περιοχή στην Ελλάδα. Λέμε όχι στην προσπάθεια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για φίμωση των ΜΜΕ, και ηχηρό όχι στην δημιουργία καναλιών τύπου κρατικού οργάνου των μπολσεβίκων όπως η Правда (ΠΡΑΒΔΑ).

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>