Γνωρίζει ο κ. Μουζάλας την λέξη «απέλαση»;

Με αφορμή τη συνέντευξη του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής στην εφημερίδα «Τα Νέα», ο Γραμματέας Δημογραφικού – Μεταναστευτικού της Νέας Δεξιάς Γιάννης Παγώνης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Να ενημερώσουμε τον κ. Μουζάλα ότι οι λαθρομετανάστες δεν έχουν δικαιώματα αναφορικά με την παραμονή τους στη χώρα, όπως ισχυρίζεται.
Επίσης, ότι η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας είναι ανεπαρκής από τη στιγμή που η ελληνική πλευρά έχει μια «δυσκολία» με τις απελάσεις.
Να τον ενημερώσουμε επίσης, ότι η πατριωτική κι εθνική πολιτική μιας χώρας/κυβένησης δεν παραπέμπει στην ξενοφοβία και τον ρατσισμό, εκτός εάν ομολογεί ότι απώτερος σκοπός του ιδίου, του κ. Αβραμόπουλου, των ταγών της ΕΕ και των δικαιωματιστών του Σόρος είναι να δημιουργηθεί ένας εύκολα διαχειρίσιμος πολυπολιτισμικός πολτός.
Επιπλέον, επειδή αναφέρεται σε 25.000-30.000 μεταναστών που θα παραμείνουν στην Ελλάδα, ξεχνώντας κάποιες δεκάδες χιλιάδες, αν όχι εκατοντάδες χιλιάδες, που βρίσκονται και παραμένουν παράνομα στη χώρα, να του πούμε ότι η αίτηση ασύλου δεν ταυτίζεται με την απόδοση ασύλου. Προκαταλαμβάνει ο κ. Υπουργός την απόφαση των επιτροπών ή μήπως σκοπεύει να την επιβάλει;
Η Νέα Δεξιά πρεσβεύει την αρχή της επικουρικότητας στο μεταναστευτικό λόγω της διαφορετικής γεωγραφικής θέσης, των διαφορετικών αναγκών και προβλημάτων του κάθε κράτους, του πληθυσμού, αλλά και της πληθυσμιακής σύνθεσης.

Γιάννης Παγώνης

Γραμματέας Δημογραφικού-Μεταναστευτικού

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.
  1. Μακρογλου Νικόλαος says:

    Διαμένο σε ακριτική νήσο του ανατολικού Αιγαίου. Έχουμε σύνορα διατριτα γιατί κάποια άτομα είναι με ιδέες προδότες για τον Ελληνικό λαό και την κουλτούρα του. Βγαίνουν το πρωί με βοήθεια Μ Κ.Ο.και λιμενικού. Είναι άνθρωποι ενός άλλου κόσμου, δεν υπάρχει περίπτωση να ενσωματωθεί στην κοινωνία μας. Άμα θέλουμε μπορούμε να σφραγίστουν τα θαλάσσια σύνορα μας άμεσα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>