Ο Γραμματέας Μεταναστευτικού-Δημογραφικού της Νέας Δεξιάς Γιάννης Παγώνης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Είναι σαφές μετά και την σημερινή (8/5/2017) τοποθέτηση του υπουργού μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννη Μουζάλα στο «Διεθνές Προοδευτικό Φόρουμ» που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη, ότι η σημερινή ηγεσία και η ελίτ της ΕΕ ακολουθούν ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο μουσουλμανοποίησης της Eλλάδος και της Ευρώπης και αντικατάστασης του γηγενούς πληθυσμού.


Δεν προκαλεί δε καμία έκπληξη το γεγονός ότι οι τοποθετήσεις του υπουργού είναι πανομοιότυπες με δηλώσεις του Σόρος από το πρόσφατο παρελθόν. Είναι πλέον αναμφισβήτητο, ότι οι επιταγές του Σόρος είναι αυτές που κινούν τα νήματα στην κατεύθυνση της λεγόμενης «πολυπολιτισμικότητας». Είναι επίσης σαφής ο τρόπος με τον οποίο «επιλέγονται» οι κυβερνήσεις, ώστε να υπηρετήσουν αυτές τις κατευθύνσεις.
Σόρος: «Πρέπει να δημιουργηθεί ένα φιλόξενο περιβάλλον για τους οικονομικούς μετανάστες. Με δεδομένη τη γήρανση του πληθυσμού της Ευρώπης, τα οφέλη της μετανάστευσης ξεπερνούν τα κόστη ενσωμάτωσης των προσφύγων».
Μουζάλας: «Όραμά μας είναι το αμείλικτο χτύπημα των λαθροδιακινητών με το άνοιγμα ασφαλών δρόμων ώστε με επιλογή και έλεγχο να δώσουμε «ζωή» στη γερασμένη Ευρώπη».
Σόρος: «Η ΕΕ πρέπει να απορροφήσει ένα σημαντικό αριθμό προσφύγων απευθείας από τις χώρες της «πρώτης γραμμής», με ασφαλή και οργανωμένο τρόπο».
Μουζάλας: «Η μεταφορά των ανθρώπων αυτών, με έλεγχο της ροής εισόδου, θα μπορούσε να γίνει αεροπορικώς από Τουρκία, Ιορδανία ή Λίβανο».
Σόρος: «Θα μπορούσαν να χτιστούν σπίτια αλληλεγγύης ή να ενοικιαστούν ήδη υπάρχοντα».
Μουζάλας: «Ήδη έχουν κλείσει 6 καμπς (αναφέρεται στην Μακεδονία), και αναμένεται να κλείσουν και άλλα με προγράμματα φιλοξενίας σε διαμερίσματα μέσω των οποίων θα μοιραστούν οι πρόσφυγες σε όλη την Ελλάδα».

Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, θεωρεί αυτές τις πρακτικές απροκάλυπτης αντικατάστασης του γηγενούς πληθυσμού εσχάτη προδοσία κατά του ελληνικού έθνους και συνταγματική εκτροπή, καθώς η διατήρηση της εθνικής ταυτότητος και η αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος αποτελούν Συνταγματικές επιταγές».

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>