Υπέρ της διανομής κοινωνικού μερίσματος, παρότι από τον κόσμο έχουν αφαιρεθεί πολλαπλάσια τάχθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς Φαήλος Κρανιδιώτης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Real Fm και στον κ. Νίκο Χατζηνικολάου. Πρόσθεσε δε στο συγκεκριμένο ζήτημα ότι το κοινωνικό μέρισμα αποτελεί μέρος των οφειλόμενων στους πολίτες από δικαστικές αποφάσεις για άδικη φορολογία και παράνομες περικοπές και κρατήσεις.

Στο ερώτημα του δημοσιογράφου για το αν συμφωνεί με την εκτίμηση ότι η Νέα Δημοκρατία έχει επιλέξει πιο δεξιά ατζέντα που ενδεχομένως δημιουργεί πίεση στη Νέα Δεξιά, ο Φαήλος Κρανιδιώτης αρχικά ξεκαθάρισε ότι το κόμμα της Νέας Δεξιάς απευθύνεται στο σύνολο του πατριωτικού χώρου και δεν περιορίζεται στα δεξιά του πολιτικού φάσματος. Ακολούθως τόνισε ότι σε μια σειρά από ζητήματα όπως το τζαμί, το σύμφωνο συμβίωσης και τα εθνικά θέματα η Νέα Δημοκρατία συμφωνεί με το ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ιδίως στα ζητήματα αφελληνισμού του εθνικού σχολείου, όπως ορίζει το Σύνταγμα για το ρόλο της εκπαίδευσης στην εθνική και θρησκευτική συνείδηση των μαθητών, η αξιωματική αντιπολίτευση επιλέγει πολύ χαμηλούς τόνους, κινούμενη σε μια πολιτική γραμμή μεταξύ του σημιτικού ΠΑΣΟΚ, Ποταμιού και Δράσης. Η ΝΔ ουσιαστικά σιγοντάρει το ΣΥΡΙΖΑ στο μεταναστευτικό και τηρεί σιγήν ιχθύος για τον επιδοτούμενο ισλαμικό εποικισμό της Πατρίδας.
Σε σχετικό ερώτημα του κ. Χατζηνικολάου για ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία, ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς απάντησε ότι θα συζητήσει δημόσια με όποιον θέλει συνεργασία για ζητήματα όπως το μεταναστευτικό, την δημόσια ασφάλεια, την παιδεία και όποια συμφωνία θα είναι δημόσια για να γνωρίζουν οι πολίτες τί έχει συμφωνηθεί, καθώς “προηγούνται οι πολιτικές θέσεις και όχι οι καρέκλες”.

Γραφείο Τύπου της Νέας Δεξιάς

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.
  1. Ἂ. Μoσχοβάκης says:

    Ευχάριστο το γεγονός ότι δίνεται βήμα στον πρόεδρό μας.
    Ξεκάθαρη και η προβολή των θέσεων της Νέας Δεξιάς σε αντιδιαστολή με την ‘σιωπή’ της ΝΔ.

  2. Ι. Γ. ΝΤΑΟΥΝΤΑΚΗΣ says:

    Δέν πρέπει να λησμονούμε οτι δέν υφίσταται πλεόνασμα. Απλώς οι απαταιώνες του κράτους δέν εξοφλούν τα χρέη πρός τον ιδιωτικό τομέα που υπερβαίνουν τα 5 δίς και μία πρώτη συνέπεια αυτού είναι οτι πολλοί νέοι υπάλληλοι δέν μισθοδοτούνται γιατί δέν υπάρχουν λεφτά στα ταμεία.
    Βεβαίως δέν λησμονούμε και την ληστρική υπερφορολόγηση των σωστών πολιτών και το χάρισμα χρεών των λαμογιών παντός είδους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>