Κατόπιν της δημοσίευσης των πόθεν έσχες των πολιτικών, ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κος Φαήλος Κρανιδιώτης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Τσακιστείτε και φέρτε τις καταθέσεις στην Ελλάδα!

Το ό,τι έχουμε την πιο χλιδάτη αριστερή νομενκλατούρα στην Ευρώπη, το ξέραμε. Πιθανώς επίσης όλοι αυτοί, διαφόρων κομμάτων, αρχηγοί, υπουργοί, βουλευτές, ευρωβουλευτές, να δικαιολογούν τα ιλιγγιώδη για τον μέσο φτωχοποιημένο Έλληνα, ποσά των καταθέσεων τους σε ξένες τράπεζες.
3.200.000 δολάρια ο Υπουργός Ανάπτυξης.
Παραβιάζουν όμως προκλητικά και βάναυσα τον άγραφο νόμο που λέγεται παράδειγμα ηγεσίας.
Όταν ο λαός υποφέρει, όλοι, πολίτες κι επιχειρήσεις, υπόκεινται στα capital controls και στον ενδεχόμενο κίνδυνο κουρέματος, αυτοί κρατάνε τα λεφτά τους έξω, όταν, υποτίθεται, θέλουμε να προσελκύσουμε κεφάλαια και έχουμε πρόβλημα ρευστότητας στις ελληνικές τράπεζες.
Ένα μόνο έχουμε να τους πούμε σε κόκκινους, μπλε και πράσινους: Τσακιστείτε και φέρτε τα χρήματα σας στην Πατρίδα. Ζείτε που ζείτε πλούσια ζωή, κερασμένη από τον λαό. Μην τον κοροϊδεύετε απροκάλυπτα .»

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.
  1. Συμφωνώωωωωωωωωωωωωωωω. Όσοι δηλώνουν αριστεροί και έχουν περιουσία, να Δημεύεται υπερ του Δημοσίου. Η υποκρισία και η ασυνέπεια είναι τα χαρακτηριστικά σχεδόν όλων των αριστερών, ευτυχώς που κυβερνάνε και τους μαθαίνει και ο αθώος κόσμος τον οποίο κορόϊδευαν μια ζωή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>