ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΟΥ ΦΑΗΛΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ «Ο ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ»

Ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κος Φαήλος Κρανιδιώτης, σε συνέχεια των άκρως επικίνδυνων σοβαρών επεισοδίων στη Μόρια στη Μυτιλήνη, προέβη στην ακόλουθη δήλωση.:
«Στην Μόρια πρόσφυγες και λαθρομετανάστες, με την ηθική αυτουργία των συμμοριών των «αλληλέγγυων» και των ΜΚΟ (Μπίζνες Καλά Οργανωμένες) κατέστρεψαν εξοπλισμό που αγοράστηκε από το υστέρημά του δοκιμαζόμενου λαού μας. Ενώ υπάρχουν Έλληνες που πεινούν και είναι άστεγοι και χωρίς περίθαλψη, οι φιλοξενούμενοι μας, που απολαμβάνουν όλα αυτά από τους φόρους μας, αχάριστα και με εγκληματικές ενέργειες έκαναν στάχτη δημόσια περιουσία εκατομμυρίων και διασαλεύουν την κοινωνική ειρήνη.


Είχα προειδοποιήσει κατ’ επανάληψη για τους τεράστιους κινδύνους από την πλημμυρίδα που έφερε στην χώρα μας η τραγική ιδεοληπτική πολιτική ανοικτών συνόρων του ΣΥΡΙΖΑ και της σιωπηλής ψευτοδεξιάς ορντινάτσας του.
Τα οργανωμένα επεισόδια και τυχόν κλιμάκωση τους μπορούν να αποτελέσουν πρόσχημα για την Τουρκία να απειλήσει επέμβαση. Είναι επιτακτική ανάγκη:
1. Να τιμωρηθούν παραδειγματικά όσοι σήκωσαν χέρι σε δημόσια περιουσία και πολίτες.
2. Να εξοβελιστούν οι αμαρτωλές ΜΚΟ από την αντιμετώπιση του προβλήματος, καθώς και ο συρφετός των «αλληλέγγυων» κατσαπλιάδων, που ρίχνει βενζίνη στη φωτιά.
3. Να απομακρυνθούν όλοι οι εισελθόντες από τα νησιά το Αιγαίου.
4. Να διαχωριστούν με αυστηρά κριτήρια οι πρόσφυγες από τους λαθρομετανάστες και οι τελευταίοι να μεταφερθούν σε απομονωμένα κλειστά κέντρο κράτησης εκτός αστικού ιστού και να κρατηθούν επ’ αόριστον μέχρι την απέλαση τους.
5 Φύλαξη των συνόρων και με βίαιη απώθηση
6. Δημιουργία Μαύρης Βίβλου για τον δουλεμπορικό ρόλο της Τουρκίας και καταγγελία της σε κάθε διεθνές βήμα και όργανο.
Όσοι δε, όπως η κοιμώμενη ηγεσία της ΝΔ, ανησυχούν μόνον για την διαχείριση των κονδυλίων κι όχι για τον τελούμενο ισλαμικό εποικισμό, είναι άμεσοι συνεργοί του ΣΥΡΙΖΑ και της δουλεμπορικής Τουρκίας.»

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.
  1. Ιπποκράτης says:

    Όποιος περπατήσει στην Αθήνα τουλάχιστον καταλαβαίνει πως η Αθήνα έχει γίνει εδώ και πολλά – πολλά χρόνια κάτι σαν ισλαμαμπαντ, και ίσως μάλιστα έχει γίνει λίγο πιο τριτοκοσμική και από αυτό. Όποιος δε επιχειρήσει να επισκεφτεί σχολείο της επαρχίας θα διαπιστώσει ότι η μέγαλη πλειοψηφία των μαθητών είναι μη έλληνες βαλκάνιοι και μάλιστα αλβανοί.

    Στη χώρα μας ζουν ήδη 4 με 5 εκατομμύρια τριτοκοσμικοί, και η πατρίδα μας έχει ήδη καταστραφεί. Αυτή την καταστροφή την επέφεραν οι του πασοκ και οι της νδ εθνοαποδομητές που εδώ και δεκαετίες δούλεψαν σαν ο δουρειος ίππος της εξαφάνισης μας.

    Και τώρα και άλλη μία …. Οι του συριζα μοιάζουν απλά όπως στη γαμήλια τούρτα το κερασάκι με τη νύφη κυρά τασία να χάσκει στη κορυφή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>