Την απογοήτευση και ταυτόχρονα την ανάγκη των πολιτών να πιστέψουν σε καθαρές πολιτικές θέσεις που θα στοχεύουν αποτελεσματικά στην επίλυση των σοβαρών προβλημάτων της καθημερινότητας που βιώνουν οι Έλληνες, διαπίστωσε στην τριήμερη περιοδεία που πραγματοποίησε στις Σέρρες ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλος Κρανιδιώτης, επικεφαλής κλιμακίου στελεχών του κόμματός του.
Στο πλαίσιο του κοινωνικού συμβολαίου που συνάπτει με τους πολίτες, επισκεπτόμενος μια σειρά πόλεων ανά την επικράτεια, ο κ. Κρανιδιώτης καλεί τους πολίτες να καταδικάσουν την αναξιοπιστία των συστημικών κομμάτων και καταθέτει τις βασικές αρχές που πρεσβεύει η Νέα Δεξιά: την προστασία των εθνικών μας συμφερόντων, την οικοδόμηση ενός στιβαρού συστήματος κοινωνικής αλληλεγγύης με προτεραιότητα την στήριξη της οικογένειας και την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος, την επιστροφή της Παιδείας στο συνταγματικό ρόλο της (εθνική και θρησκευτική διαπαιδαγώγηση των νέων), την ανακοπή των μεταναστευτικών ροών και του ισλαμικού εποικισμού.
«Δεν ντρεπόμαστε να πούμε ότι είμαστε δεξιοί, πως δεξιός σημαίνει αυτονόητα αδιάλλακτος Έλληνας πατριώτης, υπερασπιστής της ελληνορθόδοξης ταυτότητας, πιστός στην ελεύθερη οικονομία, στη νομιμότητα και την τάξη που διασφαλίζουν την ελευθερία, αδιαφορούμε για τους πολιτικούς φεουδάρχες και τους γόνους τους» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κρανιδιώτης απευθυνόμενος σε πλήθος κόσμου στην ομιλία που πραγματοποίησε σε κεντρικό ξενοδοχείο των Σερρών. Αναφερόμενος στο Σκοπιανό ξεκαθάρισε ότι δεν γίνεται αποδεκτή καμμία χρήση του ονόματος «Μακεδονία», σχολιάζοντας την επίσκεψη Ερντογάν κατήγγειλε την κυβέρνηση για την πρόσκληση και την ελλειπή προετοιμασία της επίσκεψης και υπογράμμισε ότι η Νέα Δεξιά θέτει ως απαράβατη προϋπόθεση για οποιαδήποτε πολιτική συνεργασία μια δημόσια ενυπόγραφη συμφωνία στο πλαίσιο των παραπάνω αρχών του κόμματος.
Ο πρόεδρος του κόμματος ενημέρωσε για την ταυτότητα της Νέας Δεξιάς και τις ξεκάθαρες θέσεις του και ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στο νομό στις συναντήσεις του με τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ. Ιωάννη Μωϋσιάδη και τον Δήμαρχο Σερρών κ. Πέτρο Αγγελίδη. Πραγματοποίησε σε ιδιαίτερο θερμό κλίμα επίσκεψη στην Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης και την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών. Ο υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών κ. Δημήτρης Μικρός ενημέρωσε τον κ. Κρανιδιώτη για τα ζητήματα στο νομό και ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς δεσμεύτηκε ότι θα παραμείνει αρωγός στην προσπάθεια της ΕΛΑΣ για την ασφάλεια των πολιτών. Από την πλευρά του ο Σεβασμιότατος Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγος ευχήθηκε δύναμη και αντοχή στον αγώνα της Νέας Δεξιάς και ευχήθηκε να γίνει αυτή η προσπάθεια «η ζύμη για να φουσκώσει το ψωμί της πατρίδας». Τέλος, ο κ. Κρανιδιώτης επισκέφτηκε δύο γηγενείς παραγωγικές μονάδες, την ποτοποιία «ΝΕΚΤΑΡ» και τη βιομηχανία «ΣΕΡΠΑΛ», και συνομίλησε με τις διοικήσεις και τους εργαζομένους τους.

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>