Σε συνέχεια της αποτροπιαστικής και καταδικαστέας τρομοκρατικής επιθέσεως, από άγνωστο κατά στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. εν ώρα υπηρεσίας στη Χαριλάου Τρικούπη με πυροβολισμούς από καλάσνικοφ, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του αστυνομικού πατέρα τριών παιδιών, ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κος Φαήλος Κρανιδιώτης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:


«Εύχομαι καλή ανάρρωση στον αστυνομικό που τραυματίστηκε από την παραλίγο δολοφονική επίθεση των κακοποιών.
Εάν αυτές οι τρείς σφαίρες δεν είναι ικανές να ξυπνήσουν τον κ. Τόσκα και την κυβέρνηση από την ιδεοληπτική της ραστώνη τότε τίποτα δεν μπορεί.
Ευθύνη για την επίθεση αυτή έχουν και όλοι όσοι τις προηγούμενες ημέρες, με αφορμή ένα παιδί, για ένα ζήτημα ήσσονος σημασίας, το οποίο γραφειοκρατικά θα κατέληγε σε λίγες ήμερες εκεί που κατέληξε, στην παράδοση του στη γιαγιά του, έφτιαξαν ένα συνωμοσιολογικό κλίμα με αναφορές σε δήθεν «όμηρο» και όλες τις ανοησίες που ακούστηκαν.
Ακόμα και με το αίμα νωπό, άνθρωποι όπως η κα Σία Αναγνωστοπούλου έρχονται να λένε δικαιολογίες για τους όμορους συντρόφους τους.»

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>