Ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κος Φαήλος Κρανιδιώτης, σχολιάζοντας το νέο προκλητικό κρούσμα σε βάρος των εθνικών συμφερόντων, από Μουσουλμάνους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Την πρώτιστη ευθύνη για τη συμπεριφορά των δύο Μουσουλμάνων Βουλευτών την έχουν τα κόμματα της πολιτικής μας φεουδαρχίας, που τους έχουν εναγκαλιστεί στο παρελθόν και τώρα.
Η ευθυγράμμισή τους με τον Τουρκικό Σωβινισμό παραβιάζει τον όρκο τους και στρέφεται ευθέως κατά των εθνικών συμφερόντων.
Δεν περιμένουμε από τις αστείες και δουλοπρεπείς ηγεσίες των κομμάτων τους να τους διαγράψουν, όταν αυτά τα κόμματα συνωστίζονται σε κάθε εκλογική μάχη στον προθάλαμο του κυρίου Προξένου, στην ισλαμοφασιστική σφηκοφωλιά της Κομοτηνής, που πρέπει να κλείσει εχθές, για να ζητήσουν υποψηφίους ή να τους υποβάλλουν για έγκριση.
Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, δεσμεύεται πως θα φέρει διάταξη για την τροποποίηση του κώδικα ιθαγενείας, ώστε να αφαιρείται η ελληνική ιθαγένεια και από κατοίκους της ημεδαπής όταν δρουν υπέρ των συμφερόντων ξένης δύναμης ώστε, π.χ εν προκειμένω με ένα εισιτήριο άνευ επιστροφής να πάνε να χορτάσουν γενοκτόνα «δημοκρατία» στην αγκαλιά του Ερντογάν η όποιου άλλου εχθρού της Πατρίδας».

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>