Ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κος Φαήλος Κρανιδιώτης για την Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Σήμερα, Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού οι Τραντέλλενες αετοί του Ποντιακού αντάρτικου, γιατί ο Πόντος δεν έπεσε αμαχητί μας στέλνουν από τα βάθη της Ιστορίας το ίδιο μήνυμα μαζί με τους 350.000 που έπεσαν από το μαχαίρι των Τούρκων Γενοκτόνων: δεν μπορεί να υπάρξει φιλία χωρίς αναγνώριση, δικαίωση και αποκατάσταση.
H ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ δεν ξεχνά και συμπαρατάσσεται ώμο με ώμο, με όσους απαιτούν αναγνώριση της Γενοκτονίας από την ίδια την Τουρκία και δημόσια συγγνώμη.
Και επειδή αυτή η Τουρκία δουλέμπορος, διεθνής τραμπούκος και τρομοκράτης δεν θα το κάνει, συμμαχίες και διεθνή πίεση, ώσπου να ηττηθεί το γενοκτόνο βαθύ κράτος, οι μηχανισμοί του και η κουλτούρα φόνου και αρπαγής που το διακρίνει.
Όποιος δε αμφισβητεί τη Γενοκτονία, δεν είναι παρά πνευματικός ραγιάς και τυφεκιοφόρος του εχθρού, άξιος πανεθνικής περιφρόνησης».

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>