Δήλωση του Προέδρου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη, για την χθεσινή προσαγωγή 57 φοιτητών του ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ:

«Πληροφορήθηκα κατά την περιοδεία μου στην Δράμα την ιταμή πράξη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ να δώσουν εντολή στην Αστυνομία να επιτεθεί σε ειρηνική συγκέντρωση των συναγωνιστών Κυπρίων φοιτητών του ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ έξω από την πρεσβεία του κράτους – συμμορία και να προσαγάγουν στην ΓΑΔΑ 57 από αυτούς. Είναι άλλη μία ντροπή, που προστίθεται στην ντροπή της επίσκεψης του μεγαλύτερου δουλεμπόρους στον κόσμο, ενός εχθρού του Ελληνισμού και όλης της ανθρωπότητας, που έρχεται για να σπείρει μίσος για τους Έλληνες μέσα στην ίδια την Ελλάδα. Ή κυβέρνηση συμπεριφέρεται ως υποτελής Ηγεμονία της Βλαχίας. Δειλοί και βλαπτικοι για το Έθνος».

Φαήλος Κρανιδιώτης

Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.
  1. Ἂ. Μοσχοβάκης says:

    και αφήνει ανενόχλητους τους κουκουλοφόρους αναρχικούς να τα σπάνε και αποφυλακίζει τους επικίνδυνους εγκληματίες (νόμος Παρασκευόπουλου).

    Γνωρίζω πολύ καλά τα παιδιά του ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ που έχουν ιδανικά και αγωνίζονται για την ελληνικότητα της Κύπρου μας. Κόκκινο πανί στα μάτια των ψευτοαριστερών και θολοκουλτουριάρηδων. Aυτοί είναι οι επικίνδυνοι για την ασφάλεια μας?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>