Ή κυβέρνηση του Καναδά προχθές απαγόρευσε την είσοδο σε έναν από τους λίγους αληθινούς διανοούμενους του Έθνους μας, με ηθικό και πνευματικό ανάστημα που πρέπει να τιμούμε από Δεξιά έως Αριστερά, στον Μιχάλη Χαραλμπίδη. Θα έδινε ομιλία με θέμα ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΤΗΤΑ – ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ-ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ.
Πρωτεργάτης της αναγνώρισης της Ποντιακής Γενοκτονίας, αφιερωμένος στην πλήρωση του τεράστιου μορφωτικού κενού για τα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα, με πλήθος ομιλιών, όπου ζουν Έλληνες, και με πλούσιο συγγραφικό έργο, υπέστη μία προσβολή που αντανακλά στο πρόσωπο κάθε Έλληνα. Δεν γνωρίζω αν η ενέργεια της φίλης χώρας είναι αποτέλεσμα του λόμπυ των σωβινιστικών σκοπιανών οργανώσεων, απογόνων συνεργατών των SS ή πιέσεων από το κράτος συμμορία του Ερντογάν. Ή Ελληνική Κυβέρνηση οφείλει να ζητήσει εξηγήσεις από τις καναδικές αρχές, άρση της απαγόρευσης εισόδου και όλα τα κόμματα να ενώσουμε τις φωνές μας διαμαρτυρόμενοι για την κατάφωρα άδικη και προκλητική στάση του Καναδά απέναντι σε έναν σημαντικό Έλληνα πατριώτη και διανοούμενο.

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.
  1. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Γ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ Π ΔΗΜΑΡΧΟΣ [ ΦΑΛΗΡΟΥ says:

    Υπαρχ0υν λοιπον κρατη που μετεξελεισΣονται σε αντιδημοκρατικα? Ο ΚΑΝΑΔΑΣ?δεΝ το περιμενα κηρυξ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑς ΗΤΑΝ ΔΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>