ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΟΥ ΦΑΗΛΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΡΩΣΟ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ


Σε συνέχεια της δολοφονίας του Ρώσου Πρέσβη στην Τουρκία και της τρομοκρατικής ισλαμιστικής επίθεσης στο Βερολίνο, ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κος Φαήλος Κρανιδιώτης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Εκφράζω τα θερμότερα συλλυπητήρια μας προς το Ρωσικό Έθνος και την φίλη κυβέρνηση της Ρωσικής Ομοσπονδίας για την άνανδρη δολοφονία του Πρέσβη Σεργκέι Καρλώφ από όργανο του τουρκικού ισλαμοφασισμού.
Ο Ερντογάν, συνένοχος του Ισλαμικού Κράτους, χρόνια τώρα παράγει φανατικούς, διώκει τον ίδιο τον λαό του, απειλεί όλους τους γείτονες του, την Ευρώπη, το Ισραήλ, την Ρωσία, σφάζει Κούρδους, τραμπουκίζει στο Αιγαίο κι εξακολουθεί την κατοχή της Κύπρου.
Ο πολιτισμένος κόσμος πρέπει να απαλλαγεί από αυτόν τον συμμορίτη δουλέμπορο με τα αιματοβαμμένο χέρια.
Δηλώνουμε επίσης την συμπαράσταση μας στις οικογένειες των θυμάτων στο Βερολίνο, συνέπεια του Ισλαμικού εποικισμού και της τύφλωσης της ευρωπαϊκής παρακμιακής ελίτ απέναντι στον κίνδυνο από το ριζοσπαστικό Ισλάμ.
Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ καλεί όλη την Δύση για επιστροφή στους πυλώνες της Ευρώπης, την Ελλάδα, την Ρώμη και τον Χριστιανισμό.
Είναι ανάγκη να συνεργαστούμε στενά με την Ρωσία και να συντρίψουμε τον βάρβαρο και αδίστακτο εχθρό, το φανατικό Ισλάμ, που είναι ένοχο πρωτοφανών εγκλημάτων. Ελλάδα κάστρο, Ευρώπη χριστιανικό οχυρό.
Αυτά προϋποθέτουν συνεργασία με την Ρωσία, τόσο των ΗΠΑ που επίσης απειλούνται, όσο και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.»

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>