Η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ και το όμορο περιθώριο της βίας είχαν δώσει την «παραγγελιά» για τη διάλυση της ΔΕΛΤΑ 

Μία ναυτική φωτοβολίδα φωσφόρου ήταν αρκετή για να ξεβρακώσει με ειρωνικό αλλά και τραγικό τρόπο όλη την υποκουλτούρα της ανομίας, που σαν ψοφίμι και σκουπίδια από τον βυθό του μεταπολιτευτικού βάλτου έχει αναδευτεί από την κρίση κι έχει βγει στον βρόμικο αφρό του δημόσιου λόγου. Μία ερίτιμος συνάδελφος κατηγορούσε τους αστυνομικούς της ΔΕΛΤΑ ως φασίστες. Δημοσίως. Το εκπληκτικής σύλληψης επιχείρημά της ήταν ότι πολλοί εξ αυτών είχαν υπηρετήσει τη στρατιωτική θητεία τους στις Ειδικές Δυνάμεις, στις οποίες, όπως είπε εμβριθώς, όσοι πάνε είναι συνήθως φασίστες.

Η αλήθεια είναι πως η Αστυνομία δεν μπόρεσε να βρει αρκετούς χλεμπονιάρηδες χασικλήδες ταβλαδόρους και αλληλέγγυους αναρχικούς τροτσκιστές, σπισιστές κ.λπ. για να στελεχώσει ζόρικες μονάδες της. Οπότε τι να κάνουν στο Αρχηγείο; Βολεύτηκαν με αυτούς που έχουν τεκμήριο ευψυχίας τους τη θητεία στους Καταδρομείς, στους Αλεξιπτωτιστές, στους Πεζοναύτες και στους Βατραχανθρώπους. Η ΔΕΛΤΑ, στελεχωμένη από ψυχωμένους και πειθαρχημένος άνδρες, είχε κόψει τον βήχα στην τυφλή φασιστοειδή βία των μπάχαλων. Δεν επέτρεπε την «επανάσταση» με την άδεια της Αστυνομίας που ζούμε σήμερα. Χιλιάδες συλλήψεις και αντιμετώπιση της ολοκληρωτικής βίας του περιθωρίου σε χρόνο dt. Γι’ αυτό ή Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ και το όμορο περιθώριο της ανομίας είχαν δώσει την «παραγγελιά» για τη διάλυσή της, ώστε οι μπάχαλοι να μπορούν ατιμώρητα να συνεχίσουν τη μετατροπή της Αθήνας αλλά και γειτονιών άλλων πόλεων σε Μογκαντίσου, σε ρυπαρές χαβούζες τυφλής βίας, ρύπανσης, βανδαλισμένων μνημείων και τοίχων σκεπασμένων με τα ιδεολογικά ράκη των παιδιών του Σόρος, των «αντίφα» και των παραφυάδων. Απόδειξη της τυφλής βίας, όπου δεν τους ενδιαφέρουν οι «παράπλευρες απώλειες». Εξι «κακοί μπάτσοι» με εγκαύματα, έξι «φασίστες», γιατί αυτούς στόχευαν. Ουδείς ασχολήθηκε με αυτές και πολλές άλλες απόπειρες δολοφονίας, με φωτοβολίδες φωσφόρου και Μολότοφ κατά παιδιών του Εθνους, που, υποαμειβόμενα, υπερασπίζονται το Σύνταγμα, τους Νόμους, την ασφάλεια των πολιτών.

Τελικά, οι πραγματικοί φασίστες, οι σύντροφοί της, της κάρφωσαν μία ναυτική φωτοβολίδα στο γόνατο, κόντεψε να χάσει το πόδι της και ανέπνευσε φώσφορο, που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή της. Την έσωσε ή εσωτερική φρουρά της Δημοκρατίας, ή Ελληνική Αστυνομία. Είθε να αποκατασταθεί πλήρως η υγεία της, ώστε να έχει και την ευκαιρία να φιλοσοφήσει τον βίο της και όσα πεπλανημένως έχει υποστηρίξει, προσβάλλοντας τους επίλεκτους, τους καλύτερους, αυτούς που προστατεύουν και τη δική της ασφάλεια, ζωή, τιμή και περιουσία. Το γεγονός βέβαια πως ήταν σύμβουλος υπουργού Δημόσιας Τάξης και πως δίδασκε δόκιμους αστυφύλακες αποδεικνύει πως οι παρακμιακοί εξουσιαστές μας έχουν μερικές φορές πολύ φλεγματικό χιούμορ…

Φαήλος Κρανιδιώτης

Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

Δημοσιεύτηκε στην Δημοκρατία

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.
  1. Κορυδαλλός says:

    Πολύ καλά τα λες Φαήλο. Όμως επίτρεψέ μου. Σε άκουσα στην συνέντευξη του Real FM.

    Γιατί μας προέκυψες απολογητής του τουρίστα της Ραφήνας; Απολογείσαι για τον άνθρωπο που παρέδωσε την χώρα στον τζέφρυ, ο πλέον αριστερός και τιμητής των σφαγέων του συμμοριτοπολέμου. Ο δε κολητός του ευχαριστούσε τους λαθρομετανάστες «που επέλεξαν την χώρα μας (για εποικισμό)”.

    Μιλάς μονότονα για το Βουκουρέστι και το σχέδιο Ανάν… Σταγόνα εν τω ωκεανώ, και αν.

    Αν θεωρείς ότι θα σε ψηφίσει κάποιος μεσαιοτέτοιος οπαδός του τουρίστα, νομίζω ότι πλανάσαι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>