Δελτίο Τύπου Νέα Δεξιά

Ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κος Φαήλος Κρανιδιώτης προέβη στην ακόλουθη δήλωση για τη συμπλήρωση των 42 ετών από τη μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.
«42 χρόνια μετά η Μικρή Ελλάδα του Νότου εξακολουθεί να λερώνεται από το ένοπλο χέρι του τουρκικού ισλαμοφασισμού.
Αδικαίωτο το αίμα των πολεμιστών μας, Ελλαδιτών και Κυπρίων, ατιμώρητα τα εγκλήματα πολέμου που τέλεσαν οι δυνάμεις του Αττίλα και οι άτακτοι του Ντενκτάς σε βάρος αιχμαλώτων κι αμάχων.
Ο κίνδυνος άλωσης του τελευταίου κάστρου του Ελληνισμού στην Αν. Μεσόγειο είναι υπαρκτός. Ο νέος Αττίλας έχει την μορφή της διζωνική δικοινοτικής ομοσπονδίας και σχεδίων Απαρτχάϊντ τύπου Ανάν, όπου οι Έλληνες θα είμαστε οι μαύροι κι οι Τούρκοι οι λευκοί.
Στο πέρασμα του χρόνου πλήρωσαν κι οι Τουρκοκύπριοι το τίμημα της χωριστικής δράσης τους. Έγιναν μειοψηφία σε σχέση με τους παράνομους εποίκους. Η Ιστορία και το μέλλον φέρνουν ευκαιρίες.
Στόχος είναι η διασφάλιση της συνέχειας του Ελληνισμού και της ελευθερίας του. Κύπρος ενιαία, ελεύθερη, Ελληνική.
Κι αυτό δεν γίνεται χωρίς θυσίες, συμμαχίες, στρατιωτική, οικονομική και πολιτική ισχύ και επιμονή στον στόχο της πλήρους απελευθέρωσης, χωρίς στρατεύματα κατοχής, χωρίς εποίκους, χωρίς επεμβατικά δικαιώματα της Τουρκίας.»

Νέα Δεξιά
Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δεξιάς λειτουργεί σε καθημερινή βάση και είναι στην διάθεση όλων των δημοσιογράφων. Τα στοιχεία επικοινωνίας του γραφείου είναι:
Τ: 211 1980 118
Κ: 694 300 64 00
E: press@neadexia.gr
ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ - Γραφείο Τύπου - Απόλλωνος 3-5, 10557 Αθήνα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>