Παρέμβαση στον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση επιλέγει να αντιμετωπίζει- δυστυχώς μόνο με επικοινωνιακές ντρίπλες- την ανείπωτη τραγωδία στο Μάτι, την ώρα που η λίστα των θυμάτων μεγαλώνει συνεχώς, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλος Κρανιδιώτης. Συγκεκριμένα ο κ. Κρανιδιώτης δήλωσε τα εξής:

«Ο κ. Τόσκας πριν λίγες ημέρες δεν έβρισκε λάθη, κάπου θα του πέσανε, καθώς έσκαβε στο περιθώριο των κουκουλοφόρων. Βραδυφλεγώς παραίτησαν και τους Αρχηγούς της Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας. Καμία επικοινωνιακή ντρίπλα δεν μπορεί να καλύψει τον χαμό τόσων ψυχών και την χυδαιότητα της πολιτικής στάσης των κυβερνώντων, οι οποίοι ευηθώς επέλεξαν την επίθεση στα θύματα, ενώ το ρεσιτάλ της μισάνθρωπης ανοησίας συνεχίστηκε με φρικώδεις δηλώσεις υπουργών. Η κυβέρνηση θα τρέξει ακόμη λίγο, σαν κοτόπουλο με κομμένο κεφάλι πριν πέσει ηττημένη.

Η ανάγκη επανεκκίνησης της χώρας με εθνικό πρόσημο, πειθαρχία στους Νόμους και μηδενική ανοχή στον διαλυτικό μηδενισμό, είναι μεγαλύτερη από ποτέ».

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.
  1. Ο Τόσκας ήξερε πολύ καλά τί έλεγε και πως το έλεγε. Άλλο δεν μπορώ να βρω λάθη και άλλο δεν υπάρχουν ή δεν έγιναν λάθη. Κρίμα στα γαλόνια που «ταλαιπώρησε».

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>