Με αφορμή τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Ν. Τόσκα σχετικά με τις προσλήψεις αλλοδαπών στην ΕΛ.ΑΣ., ο Γραμματέας Δημόσιας Τάξης της Νέας Δεξιάς, αντιστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Χαράλαμπος Μηνόπετρας εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:

«Μετά τις περσινές εξαγγελίες του κ. Τόσκα για εισαγωγή Ρομά αποφοίτων Λυκείου στις Αστυνομικές σχολές άνευ εξετάσεων, έριξε νέα «βόμβα» για προσλήψεις στην Ελληνική Αστυνομία, αλλοδαπών προαναγγέλλοντας και νομοθετικές παρεμβάσεις, όπου απαιτείται, για υπερκάλυψη των νομικών εμποδίων.

Η διαχείριση των αλλοδαπών και των λοιπών κοινωνικών ομάδων που διαβιούν στην χώρα μας, μπορεί να γίνει μέσα από το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο και τις διεθνείς συμβάσεις.

Εφαρμογή των νόμων και του Συντάγματος απαιτεί η Ελληνική κοινωνία κ. Τόσκα και όχι προσλήψεις αλλοδαπών στην ΕΛ.ΑΣ και ειδικότερα σε τέτοιες κρίσιμες περιόδους για τη χώρα μας».

Γραφείο Τύπου
  1. Μακρογλου Νικόλαος says:

    Οι Ρομα το ξέρουν ότι ότι μπαίνουν στην Αστυνομία χωρίς εξετάσεις; Αντέ και Ευελπίδων. Αλλά σιγά να μην περιμένουν να ζήσουν με ένα μισθό, ενώ οι μπίζνες τους αποφέρουν έξω πολλαπλάσια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>