Δελτίο Τύπου Νέα Δεξιά

Ο αντιπρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑ κος Παναγιώτης Δούμας, σε ερώτημα δημοσιογράφων ως προς την ανέγερση του τεμένους στο Βοτανικό προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ είναι απολύτως αντίθετη με την ανέγερση τεμένους στο Βοτανικό. Αναγνωρίζουμε το δικαίωμα του καθενός να ασκεί τα θρησκευτικά του καθήκοντα, θεωρούμε όμως επίσης, ότι τα τεμένη στις ευρωπαϊκές πόλεις αποτελούν για το Ισλάμ σύμβολα κυριαρχίας.

Ένα τέτοιο ορόσημο στην περιοχή όπου είναι θαμμένο το «Δημόσιο Σήμα» και μαζί του όλη η κλασσική ιστορία της Ελλάδος είναι για εμάς ανεπίτρεπτο να ανεγερθεί.
Δεν μπορούμε να ανεχθούμε κάτι τέτοιο, όπως επίσης και το γεγονός πως μία ιστορική περιοχή κάτω από την Ακρόπολη θα γίνει πόλος έλξεως ταραχοποιών στοιχείων και αντικρουόμενων θρησκευτικών ομάδων, οδηγώντας στην απαξίωσή της και στον εκτοπισμό των κατοίκων της.»

Νέα Δεξιά
Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δεξιάς λειτουργεί σε καθημερινή βάση και είναι στην διάθεση όλων των δημοσιογράφων. Τα στοιχεία επικοινωνίας του γραφείου είναι:
Τ: 211 1980 118
Κ: 694 300 64 00
E: press@neadexia.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>