Δήλωση του Προέδρου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ για την ανακοίνωση των βαθμολογικών βάσεων  για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ: «Συγχαρητήρια σε όλα τα Ελληνόπουλα που πέτυχαν την εισαγωγής τους στο Πανεπιστήμιο και θα συνεχίσουν την ωραία περιπέτεια της γνώσης. Είναι σημαντική η ικανοποίηση από την ανταμοιβή των κόπων τους και των κόπων των γονιών τους κι ευχόμαστε να γίνουν καλοί και χρήσιμοι Έλληνες, με προσφορά στην κοινωνία μέσα από την επιστήμη τους. Στα παιδιά που δεν τα κατάφεραν και θα ξαναπροσπαθήσουν, ευχόμαστε καλή δύναμη. Στα παιδιά που θα πάρουν τον δρόμο της τεχνικής εκπαίδευσης και της εξόδου στην τόσο δύσκολη πια αγορά εργασίας και την παραγωγή, θα ευχηθούμε το ίδιο, να γίνουν καλοί και χρήσιμοι Έλληνες, διότι η Πατρίδα δεν χρειάζεται μόνο επιστήμονες αλλά και καλούς αγρότες, καλούς τεχνικούς, καλούς επαγγελματίες σε κάθε χειρωνακτική ή πνευματική εργασία. Το διακομματικό χρέος της πολιτικής ηγεσίας είναι να ανασυγκροτήσει την παραγωγική βάση της χώρας, να ανακόψει το παιδομάζωμα επιστημόνων, τεχνιτών και εργατών που γίνεται με την μεταναστευτική αιμορραγία νέων Ελλήνων και να δημιουργήσει συνθήκες που τα προσφέρουν μέλλον και αξιοπρεπή εργασία για όλους στην Πατρίδα και κίνητρο για επιστροφή σε όσους την εγκατέλειψαν από ανάγκη για δουλειά».

Φαήλος Κρανιδιώτης

Πρόεδρος ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.
  1. Μακρογλου Νικόλαος says:

    Η νεολαία μας είναι η επένδυση για την συνέχεια του έθνους. Να την προστατεύουν με νόμους υποστιρηκτικους για να ανδροθη με αρχές και εθνική υπερηφάνεια για να μην γίνει έρμαιο του κάθε ιδεολογικού πρακτορείου. Δυστυχώς τα πανεπιστήμια είναι γεμάτα από αυτούς οι οποίοι σπουδάζουν ντουντουκολογια με την πλάτη κομμάτων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>