Την ώρα που οι εγχώριοι «δικαιωματιστές» φορούν μπούργκα και κτίζουν τεμένη…

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μετά το 2014 και την απόφαση του με την οποία έκρινε ως «θεμιτή» την απαγόρευση του ισλαμικού ενδύματος καθολικής κάλυψης στη Γαλλία, υποστηρίζοντας πως το κράτος έχει δικαίωμα να εφαρμόσει την απαγόρευση στο πλαίσιο της κοινωνικής ενσωμάτωσης, επανέρχεται με νέα απόφασή του, επικυρώνοντας στις 11 Ιουλίου 2017 τη δημόσια απαγόρευση του νικάμπ, την οποία θεσμοθέτησε το Βέλγιο το 2011, χαρακτηρίζοντας την απαγόρευση αυτή τη φορά ως «απαραίτητη σε μια δημοκρατική κοινωνία».
Έχουν προηγηθεί αποφάσεις για μερική ή καθολική απαγόρευση σε Αυστρία, Ολλανδία, Βουλγαρία, Ελβετία, Γερμανία, καθώς και τοπικές απαγορεύσεις όπως σε Ιταλία και Ισπανία.
Στην Ελλάδα των «δικαιωματιστών» της πολυπολιτισμικότητας, αυτών της αριστερής λαθρολαγνείας και των άλλων της νεοφιλελεύθερης πολιτικής ορθότητας που τιμούν τους προηγούμενους, μην περιμένετε τέτοιες απαγορεύσεις.
Η μπούρκα και το νικάμπ δεν είναι ενδυματολογικές ιδιαιτερότητες. Είναι καταναγκασμός. Δεν μπορούν να συνυπάρξουν με τις αξίες του δυτικού πολιτισμού. Αποτελούν προσβολή για τις αξίες της κοινωνίας μας και τον ρόλο της γυναίκας σε αυτήν.
Η Νέα Δεξιά χαιρετίζει τις διαδοχικές αποφάσεις του ΕΔΑΔ υπέρ των απαγορεύσεων. Η Νέα Δεξιά είναι υπέρ της απαγόρευσης χρήσης του οποιουδήποτε καλύμματος στο κεφάλι που φέρει τη θρησκευτική υποχρέωση σε δημόσιους χώρους και όποιου ενδύματος αποκρύπτει τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Γιάννης Παγώνης

Γραμματέας Μεταναστευτικού-Δημογραφικού

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.
  1. Ποιες είναι οι δυτικές …αξίες; Μήπως οι ασεβείς αντίχριστοι του «γαλλικού διαφωτισμού» (βλ. σκοταδισμός)

    Καμμία μπούρκα στην Ελλάδα. Για ένα λόγο. Η Ελλάδα είναι έθνος Ορθοδόξων Χριστιανών. Ελλάδα = Ορθοδοξία και το αντίστροφο.

  2. Το πόση σχέση έχουν οι χώρες της μπούργκας με τη δημοκρατία είναι γνωστό τοις πάσι. Έχουμε και εμείς το δικαίωμα (και την υποχρέωση) να προστατεύσουμε τη δική μας πολιτιστική, θρησκευτική και εθνική ταυτότητα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>