Δύο ΤΡΙΣεκατομμύρια δολάρια (2.000.000.000.000$ , 10 φορές δηλαδή περίπου το ΑΕΠ της Ελλάδας, πηγή: CNBC) ανέβηκε η αξία των Αμερικάνικων μετοχών τους τελευταίους 10 μήνες , από την εκλογή του Αμερικανού Πρόεδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Όλες οι αριστερές και σοσιαλιστικές σειρήνες που προέβλεπαν καταστροφή της Αμερικάνικης Οικονομίας, διαψεύστηκαν. Για να ευθυμήσουμε, να θυμίσουμε το εσχατολογικό μήνυμα του Εκπρόσωπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ.Κουμουτσάκου που έγραφε κατά την εκλογή του Τραμπ «Είναι το τέλος του κόσμου, όπως τον γνωρίζουμε» […]
Η συνταγή της επιτυχίας είναι απλή: Δημοσιονομικός Συντηρητισμός.
Ο κ.Τραμπ μείωσε αποφασιστικά τους φόρους στην Αμερική, ελάττωσε δυναμικά την πολυνομία και τα υπεραυστηρά ρυθμιστικά πλαίσια που προκαλούν ασφυξία στην επιχειρηματική δραστηριότητα.
Στην Ελλάδα από την άλλη, ο Συριζαίος Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ.Παπαδημητρίου έχει ως οικονομική θέση ότι «η αυξημένη φορολογία φέρνει ανάπτυξη» […]
Όλοι εμείς στη Νέα Δεξιά του Φαήλου Κρανιδιώτη, με θάρρος έχουμε διατυπώσει τις Οικονομικά Ελεύθερες απόψεις μας για ισχυρή ανάπτυξη και ευμάρεια, στο δημοσιοποιημένο Οικονομικό μας Πρόγραμμα.
Χαιρετίζουμε την ανάπτυξη και τον πλούτο που έχει φέρει η Δεξιά και Δημοσιονομικά Συντηρητική οικονομική πολιτική του κ.Τραμπ στις Η.Π.Α, και ευχόμαστε σύντομα να εφαρμοστεί παρόμοια Δεξιά οικονομική πολιτική και στον πολυπαθή τόπο μας.

Απόστολος Κρητικόπουλος

Γραμματέας Οικονομικών

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.
  1. Αργύρης Κανδυλάκης says:

    Ο Τράμπ ως επιχειρηματίας και πρακτικός άνθρωπος πιστεύω θα έχει θετικά αποτελέσματα , με βελτιωμένη επικοινωνία και 10 σωστά στελέχη δίπλα του θα απογειώσει τις ΗΠΑ . Εις τα καθ’ημάς υστερείτε στην επικοινωνία , μέσω του διαδικτύου , π.χ τζημερος , σε κάθε κινητό πρεπει να εμφανίζεσθε , παρά τα φιλικά αισθήματα και την πλήρη ταύτισή μου , στο Βίτσι κατα την επίσκεψη Κρανιδιώτη «κρύωσα» , φωτό στο μνημείο και δρόμο , προσπάθησα να του μιλήσω αλλά εις μάτην .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>