Στο ταμπλό της Ιστορίας το σκορ του Ιωάννη Μεταξά λέει πως ήταν νικητής.

Ρωτήστε τον Μπενίτο και τους στρατηγούς του που φάγανε χώμα. Ρωτήστε τους ρεζίληδες κουκουέδες, που δεν ξέρανε ποιος είναι ο κανονικός Ριζοσπάστης και ποιος ο ψεύτικος, ποια η κανονική Κεντρική Επιτροπή και ποια το δημιούργημα του δαιμόνιου Μανιαδάκη. Μαζί με αυτούς ο Μεταξάς είχε μπαγλαρώσει και τους λίγους γραφικούς Έλληνες γερμανόφιλους ναζί και ιταλόφιλους φασίστες.
Ενας τίμιος πατριώτης, λαμπρός επιτελικός, που τα όποια παλαιότερα λάθη του τα έσβησε το κλέος της πρώτης νίκης κατά του Άξονα. Κι οι ρίζες αυτής της νίκης βρίσκονται στο πνεύμα της ΕΟΝ. Ακόμη κι οι πιο φλογεροί καπεταναίοι της άλλης όχθης αργότερα είναι αυτοί που πέρασαν από την ΕΟΝ..Ο μπαρμπαγιάννης νίκησε μια αυτοκρατορία κι όταν είχε να διαλέξει ανάμεσα στο να πληρώσει χρέος και να ταΐσει τον λαό, είπε στους ξένους να πάνε για τσάγαλα. Όσο μίσος κι αν βγάζουν οι κατσαπλιάδες, έχει μια θέση στην πρώτη γραμμή των ηγετών μας. Εσείς τώρα «δημοκράτες» κατεβάστε τα σκουπίδια του Σόϊμπλε.

Φαήλος Κρανιδιώτης

Πρόεδρος ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.
  1. Μανωλόπουλος Γεώργιος says:

    Χαίρομαι να ακούω κάποιον να τα λέει επιτέλους όπως είναι. Τέρμα με την ιδεολογική καταδυνάστευση της αριστεράς στην ελληνική κοινωνία. Δε σεβόμαστε το ποινικό μητρώο τους που το θεωρούν αγώνες.

    Μια παράκληση. Σαν Έλληνες του εξωτερικού έχουμε μόνο το διαδύκτιο για την επικοινωνία μαζί σας. Εχω στείλει email και αιτήσεις εγγραφής μέλους και κανείς δεν απαντάει.

    Συνεχίστε τον αγώνα. Μη σιωπάτε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>