Αναφορικά στις κατεδαφίσεις τουριστικών ακινήτων, ιδιοκτησίας Ελλήνων, στην Χειμάρρα της Βορείου Ηπείρου, ο Αντιπρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, Παναγιώτης Δούμας έκανε την κάτωθι δήλωση :

Με την επανεκλογή του ο γεννίτσαρος Ράμα δεν έχασε καθόλου χρόνο και επιδίδεται για άλλη μια φορά στο αγαπημένο του σπορ, αυτό της οικονομικής και ηθικής εξόντωσης των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου. Στις πρακτικές του περιλαμβάνονται η δυσφήμιση της περιοχής με κάθε τρόπο, η καταστροφή ή υφαρπαγή των ελληνικών περιουσιών, η τοποθέτηση σε αυτοδιοικητικά αξιώματα των ομοίων του και η κατατρομοκράτηση του ελληνικού στοιχείου. Συγχρόνως, ο Ράμα καλλιεργεί τον αλυτρωτισμό των Τσάμηδων. Κι έπειτα ο κύριος αυτός θέλει η Αλβανία να ενταχθεί και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, με την συνεργασία και των κομμάτων της ομάδος της «Ευρώπης των Εθνών και της Ελευθερίας» θα βάλει εμπόδια στην ενταξιακή προοπτική της Αλβανίας και θα το πράττει για όσο ο Ράμα και οι όμοιοί του εξακολουθούν να μην σέβονται το ελληνικό στοιχείο της Αλβανίας. Καλεί δε την Ευρωπαϊκή Ένωση να προχωρήσει σε κυρώσεις εις βάρος της Αλβανίας, η οποία στο πλαίσιο της ενταξιακής της πορείας έχει δεσμευθεί για τον σεβασμό των δικαιωμάτων των μειονοτήτων που κατοικούν στην επικράτειά της.

Παναγιώτης Δούμας

Αντιπρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>