Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ χαίρεται που ο Πρωθυπουργός αφήνοντας στην άκρη την αριστερίστικη ρητορική και τις πολιτικά «ορθές» ανοησίες επισκέφθηκε τις ΗΠΑ.

Η Ελλάδα μόνον με δυναμική συμμετοχή στην συμμαχία με την θαλάσσια υπερδύναμη μπορεί να διεκδικήσει σημαντικά οφέλη για την Πατρίδα μας. Θεωρούμε επίσης αναγκαίο τον εκσυγχρονισμό των F16 της Πολεμικής Αεροπορίας μας, που θα αναβαθμίσει τις δυνατότητες των αξίων Αετών του Έθνους, προμάχων της ελευθερίας μας και της εδαφικής μας ακεραιότητας.

Η διατήρηση της δυνατότητας για αεροπορική υπεροχή στο Αιγαίο είναι ύψιστη προτεραιότητα για την δύναμη αποτροπής των Ενόπλων Δυνάμεων μας. Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ στα ζητήματα αυτά έχει μόνον την οπτική του εθνικού συμφέροντος.

Ευχής έργον το καλύτερο δυνατό τίμημα και ελληνική συμμετοχή, όμως πάνω απ’ όλα προέχει το κλείσιμο της ποιοτικής και ποσοτικής ψαλίδας με τον τουρκικό επεκτατισμό.

Λυπούμαστε, δε, για την φτηνή αντιπολίτευση, που έχει άρωμα συμπλεγματικού φθόνου, από την ηγετική ομάδα της ΝΔ, που λειτουργεί ως εντολοδόχος των γερμανικών συμφερόντων σε όλα τα ζητήματα, επιλέγοντας έναν προσανατολισμό καταστροφικό για τα εθνικά συμφέροντα, με άγνοια της Ιστορίας και των διδαγμάτων της, συνέχεια της βλακώδους  στάσης του Μητσοτάκη και των συνεργατών του κατά την εκλογή του κ. Τραμπ.

Φαήλος Κρανιδιώτης

Πρόεδρος Νέας Δεξιάς

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.
  1. Ε. Τσίρκας says:

    Πολύ ωραία τοποθέτηση, αγαπητέ μου Φαήλο. Κάποια ώρα πρέπει όλοι μας να κάνουμε την αντιπολιτευτική μας υπέρβαση και να δούμε το καλό της Χώρας. Και χώρα. χωρίς ισχυρές ένοπλες δυνάμεις, δεν υφίσταται.
    Καλά πας.

  2. Μακρογλου Νικόλαος says:

    Να μην πετάξουν χρήματα χωρίς ωφελούνται τα εθνικά συμφέροντα. Είναι γερό χαρτί η Σούδα. Κάτι δωράκια έναντι χαμηλού τιμήματος Μ1ΑBRAMS,KIOVA ARLEY και να μην ξεχάσω F35. Το ακούτε πρώην ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΟΛΟΓΟΙ; Ο κ.Κοτζιας εξαιρείται. Φύλακες γρηγορειται.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>