Ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλος Κρανιδιώτης, με αφορμή το παραλήρημα Ερντογάν, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο απόγονος των εξωμοτών Ελλήνων προδοτών από την Ποταμιά πάλι παραληρεί. Ας του θυμίσει κάποιος πως οι παππούδες μας τους πήγαν αήττητοι με την ξιφολόγχη και το Μάνλιχερ ως το οροπέδιο της Άγκυρας.

Χρειάστηκαν το χρυσό και τα όπλα του Λένιν, την προδοσία της ηγεσίας μας και την απιστία των συμμάχων μας για να συνεχίσουν οι Τούρκοι ατιμώρητοι την Γενοκτονία των Χριστιανών.

Ο ισλαμοφασίστας δικτάτορας θα βρει την νέμεση του από όσους αδικεί. Εμείς οφείλουμε να επαγρυπνούμε και να προετοιμαστούμε για να ταπεινώσουμε την αλαζονεία του.

Με αφορμή δε την κατάπτυστη δήλωση του Δημήτρη Σταμάτη, κολλητάρι του Βενιζέλου, πως πιστεύει τον Ερντογάν κι όχι τον Έλληνα Πρωθυπουργό αλλά και του Κυρανάκη που είπε πως ο Καμμένος προκαλεί στο Αιγαίο, θα πούμε προς όλους πως όταν καθυβρίζεται από τους Τούρκους ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Υπουργός Άμυνας, ο Πρωθυπουργός, όσες διαφορές κι αν έχουμε, στηρίζουμε την Πατρίδα κι όσους την εκπροσωπούν. Τις διαφορές μας θα τις λύσουμε μεταξύ μας. Ποτέ με τον Τούρκο. Ποτέ, πουθενά και για κανένα λόγο. Η κομματοσκυλίαση βλάπτει σοβαρά την Πατρίδα».

Γραφείο Τύπου
 1. ΜΙΧΑΛΗΣ Κ. says:

  Πρέπει να γίνει κατανοητό το εξής :

  Η Ιστορία έχει αποδείξει πολλές φορές ότι η πολιτική του κατευνασμού οδηγεί πάντοτε σε πόλεμο, διότι οι επιθετικές/αναθεωρητικές δυνάμεις – όπως η Τουρκία – εκλαμβάνουν τον κατευνασμό ως αδυναμία και ζητούν συνεχώς περισσότερα.

  Αντιθέτως, η επίδειξη αποτρεπτικής ισχύος απομακρύνει την πιθανότητα πολέμου, διότι δείχνει στον γείτονα ότι το κόστος της επιθετικότητάς του θα είναι δυσβάστακτο.

  Με απλά λόγια : η Ελλάς πρέπει να καταστήσει σαφές προς όλους ότι η υπομονή της έχει εξαντληθεί και ότι σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τις Ένοπλες Δυνάμεις της ανά πάσα στιγμή.

  Το νεοελληνικό – πιο σωστά : μεταπολιτευτικό – δόγμα της «ειρήνης με κάθε κόστος» μας τελείωσε. Απέτυχε. Δεν πάει άλλο.

  Μια σοβαρή και Εθνικά συνειδητή πολιτική ηγεσία θα είχε ήδη επεξεργαστεί και προετοιμάσει τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις για Στρατηγική Προληπτικού Συντριπτικού Πρώτου Πλήγματος, κατά τα Ισραηλινά πρότυπα.

  Για να μην κορο’ι’δευόμαστε επιτέλους !!!

  Ας βάλουν όλοι στα κούφια κεφάλια τους την εξής αλήθεια :

  Οι Μεγάλες Δυνάμεις δεν είναι εξ’ορισμού «ανθελληνικές» ούτε εξ’ορισμού «φιλοτουρκικές».

  Οι Μεγάλες Δυνάμεις λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν τους – και καθορίζουν τις συμμαχίες τους – με βάση την προβολή ισχύος του κάθε «παίκτη» στην γεωπολιτική σκακιέρα.

  Όλοι θέλουν με το μέρος τους την Τουρκία, διότι η Τουρκία παίζει άριστα το παιχνίδι της προβολής ισχύος και όλοι επιζητούν την συμμαχία της.

  Αντιθέτως, η Ελλάδα εμφανίζεται ως ψοφοδεής επαίτης «προστασίας» και κανείς δεν θέλει να έχει έναν επαίτη στην πλάτη του.

  Όταν είσαι ισχυρός – και το δείχνεις – οι ισχυροί σε θέλουν ως εταίρο τους.

  Όταν είσαι επαίτης – και το δείχνεις – κανείς δεν θέλει να πολεμήσει για λογαριασμό σου.

  Απλά είναι τα πράγματα.

  Η Τουρκία βλέπει τον κόσμο όπως είναι – δηλαδή ως ένα πεδίο ανταγωνισμού όπου η Ισχύς έχει την τελευταία λέξη.

  Η Ελλάδα – δυστυχώς – βλέπει τον κόσμο ως ένα τεράστιο «ειρηνοδικείο», όπου εάν έχουμε καλό δικηγόρο, η – ανύπαρκτη – «διεθνής κοινότητα» θα αναγνωρίσει το «δίκιο» μας και θα κάνει κάτι γι’αυτό…

  Όμως η εποχή της αυταπάτης φτάνει γρήγορα στο τέλος της.

  Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ερντογάν ο οποίος κάνει ό,τι μπορεί για να αφυπνίσει τα ναρκωμένα Εθνικά αντανακλαστικά των νεοελλήνων.

  Κρίμα μόνο που σε αυτή την κρίσιμη ώρα για τον Ελληνισμό, στο τιμόνι της χώρας βρίσκεται ο γελοίος καταληψίας του 15μελούς και ο ανεκδιήγητος θίασος της αριστεράς των απάτριδων…

  • Και η αντιπολίτευση είναι «κεντροαριστεροεκσυγχρονιστικοκοσμοπολιτικοδιεθνιστικοφιλελε».

   • ΜΙΧΑΛΗΣ Κ. says:

    Όντως…

    Η τραγικότητα της καταστάσεως του Ελληνισμού φαίνεται στο ότι ως «εναλλακτική» του Alexis προβάλλεται ο Kyriakos…

    Ψυχολογικά και Εθνικά αφόρητο το ψευτοδίλημμα…

 2. ΑΚΡΙΤΙΚΟ ΝΗΣΊ says:

  Έχουμε αγοράσει τόσα οπλικά συστήματα που στα χέρια των στρατιωτικών μας θα κάνουν δυναμική αποτροπή. Οι ιστορία πρέπει να διδάσκεται στους νέους μας για να ξυπνάει από τους παραχαρακτες ψευδωιδεολογων. Καιρός να δουν οι Τούρκοι ότι έχουμε ψυχή να τους πάμε ξανά μέχρι το Σαγγαριο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>