Ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλος Κρανιδιώτης, με αφορμή τις δηλώσεις Ζάεφ περί «μακεδονικού στρατού», προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ο κ. Κοτζιάς μας λέει πως δέχθηκε «μακεδονικό» κράτος, έθνος και γλώσσα αλλά νόμιζε πως ο στρατός τους θα ονομαζόταν Κογκολέζικος ή Στρατός των Οντεντότων. Να μας πει κι ένα ανέκδοτο με έναν συριζαίο, έναν σνοφίτη κι έναν Τσάμη δωσίλογο που θέλει «αποζημίωση». Αυτή, κ. υπουργέ, θα είναι μία από τις συνέπειες, αν εφαρμοστεί το κουρελόχαρτο των Πρεσπών. Γι’ αυτό πρέπει να πάει στο καλάθι των αχρήστων η επάισχυντη συμφωνία και όσοι την υποστήριξαν».

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.
 1. Όταν την χώρα την κυβερνούν Μαρξιστές – Διεθνιστές, οπαδοί του Στάλιν, του Τσαουσέσκου και του Γιαρουζέλσκι, αυτά θα συμβαίνουν και χειρότερα!
  Ας ελπίσουμε κάποια στιγμή οι Έλληνες να βγούμε από το καθεστώς Μιθριδατισμού που βρισκόμαστε και να διώξουμε αυτούς τους άθλιους αριστερόστροφους φασίστες που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να πηγαίνουν καλά οι ΜΚΟ που στηρίζουν τον ισλαμικό εποικισμό της Ελλάδος και το ξεπούλημα της Ιστορίας της!

 2. Φ.Π. {ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΟΥΛΑΣ} says:

  Ο ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΥΠΕΞ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ :

  ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΑΔΑΣ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΕ ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ Ο ΖΑΕΦ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΣΙΠΡΑ – ΚΟΤΖΙΑ
  “Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ” {ΨΑΧΤΕ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕίΤΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ}
  Επίσης όπως προ διετίας έχω δημοσιεύσει οι Σκοπιανοί έχουν παραγγείλει και πολεμικά πλοία. Τόσο σίγουροι δηλαδή ήσαν για τη θαλάσσια έξοδό τους από το λιμάνι της Θασσαλονίκης. Ζήτω δηλαδή και το Μακεδονικό Πολεμικό Ναυτικό της Μακεδονίας για την τέρψη των κομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ .
  Οπως είναι γνωστό υπενθύμησα στην ελληνόφωνη κυβέρνηση της Ελλάδας ότι η συμφωνία παράδοσης της ελληνικής Μακεδονίας στους Σκοπιανούς , από τους κομμουνιστές που νυν κυβερνούν την Ελλάδα , είναι απλώς η εφαρμογή της απόφασης της 5ης Ολομέλειας της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε. που ελήφθη στις “Πρέσπες” τον Ιανουάριο του 1949, στην οποίαν συμμετείχε και ο τελευτήσας επί των ημερών μας Γ.Γ. του Κ.Κ.Ε. “καπετάν Γιώτης” {Χαρίλαος Φλωράκης}.

  Ναι αυτός ήταν που ζήτησε και το απεδέχθησαν οι συμμαχίσαντες με το Κ.Κ.Ε. πολιτικοί αρχηγοί της προδοσίας της ανίερης συμφωνίας του 1989, να βοηθήσουν τον υιό του Πέτρου. Πράγματι τον βοήθησαν και έγινε Τρανός εν συνεχεία. Ο λόγος για τον κ. “Σωκράτη Κόκκαλη” που είχε την τύχη να είναι υιός του υπουργού “Προνοίας” της παράνομης κυβέρνησης του Βουνού και πρωτοστάτη του Παιδομαζώματος “Πέτρου Κόκκαλη”.

  Ομως οι κομμουνιστές αρχικώς σύμμαχοι των Ναζί Γερμανών του Χίτλερ μέχρι τις 22 – 6 – 1941 που ο σύντροφος του Χίτλερ Στάλιν, επετέθη αιφνιδιαστικώς εναντίον του μέχρι τότε συμμάχου του . Οπότε οι κομμουνιστές με εντολή της ΚΟΜΙΝΤΕΡΝ άλλαξαν στρατόπεδο και έγιναν πολέμιοι του Χίτλερ. Αυτά μας διδάσκει η ιστορική μνήμη, η οποίας μας διδάσκει και τα εξής :

  Σύμμαχοι των κομμουνιστών του ΕΑΜ /ΕΛΑΣ στη δήθεν αντίσταση σους Ναζί ήσαν οι Σκοπιανοί , που ενέταξαν στον ΕΛΑΣ και την Σλαβομακεδονική Ταξιαρχία του Σ.Ν.Ο.Φ. υπό τον Σταύρο Γκότσεφ, με αντάλλαγμα μετά την απελευθέρωση, την εκχώρηση της Μακεδονίας στα Σκόπια , κατόπιν του επεκτατικού σχεδίου των Τίτο – Στάλιν για την κάθοδο των Σλάβων στο Αιγαίο Πέλαγος . Κατόπιν αφού ο ΕΑΜ/ΕΛΑΣ ηττήθηκε στη Μάχη των Αθηνών από την 3η Ε.Ο.Τ του Ρίμινι και ούτω δεν κατόρθωσεν ο ΕΛΑΣ να εκπληρώσει την υπόσχεση στους ΤΙΤΟ – ΣΤΑΛΙΝ για την εκχώρηση της Μακεδονίας στους Σλάβους . Ούτω την παραμονή των εκλογών όπου το Κ.Κ.Ε. δεν είχε καμιά τύχη , στις 31 Μαρτίου 1946 οι κομμουνιστές με τον δήθεν Δ.Σ.Ε. εξαπέλυσαν από κοινού με τους Σκοπιανούς επίθεση εναντίον της Ελλάδας , ενισχυόμενοι και με 15.000 σλαβομακεδονικό στρατό του Ν.Ο.Φ. , προκειμένου να εκπληρωθεί το όνειρο της Ρωσίας τόσον επί Τσάρων όσο και των Σοβιετικών, γιά την κάθοδό τους στη Μεσόγειο θάλασσα μέσω της Θεσσαλονίκης στο Αιγαίο Πέλαγος . Ομως ηττήθηκε και ο δήθεν Δ.Σ.Ε. των τέως ΕΑΜΟΣΛΑΒΩΝ εισβολέων συμμοριτών από τον Εθνικό Ελληνικό Στρατό, και οι συμμορίτες φυγαδεύθησαν στις βαλκανικές κομμουνιστικές χώρες . Δυστυχώς όμως απήγαγαν και 28.000 αθώα ελληνόπουλα για να τα εκπαιδεύσουν ως Γενίτσαρους εναντίον της Ελλάδας. Ούτω και πάλιν οι κομμουνιστές δεν κατόρθωσαν να εκχωρήσουν τη Μακεδονία στους συμμάχους τους Σκοπιανούς.

  Τελικώς αυτό που δεν κατάφερε, η Τσαρική Ρωσία και κατόπιν η πανίσχυρη Σοβιετική Ενωση και που κόστισε ποταμούς ελληνικού αίματος το κατάφεραν δύο ελληνόφωνοι κομμουνιστές οι κ.κ. Α. Τσίπρας και Ν. Κοτζιάς που πραγματοποίησαν με πανηγύρι στις “Πρέσπες”, τιμητικώς αφιερωμένο στο “Νίκο Ζαχαριάδη” και στη συμμορία του , την εκχώρηση της Μακεδονίας στους Σλάβους στο ίδιο μέρος που ελήφθη η απόφαση της 5ης Ολομέλειας του Κ.Κ.Ε.. Αιώνια κατάρα θα τους βαρύνει .

  Εύχομαι καλή λευτεριά στο πρόφραγμα της αμύνης της Ελλάδας στις επιδρομές των εχθρών μας που είναι η Μακεδονία μας . 5 – 7 – 2018 Φ.Π.

 3. Και με εκείνους που δηλώνουν πως αφού κυρωθεί τα περιθώρια είναι στενά, τί γίνεται;
  Μεγαλοφυής διαπίστωση (και μεγαλειώδης παραδοχή). Μαθητής πέμπτης δημοτικού να διαβάσει με προσοχή τη συμφωνία αυτό θα διαπιστώσει, όχι κάποιος έξυπνος …
  Αλλά ξέχασα πως η μεγαλύτερη εξυπνάδα στον άνθρωπο είναι… να κρύβει την εξυπνάδα του και ότι όλους τους μεγάλους του πλανήτη, οι άλλοι τους χαρακτήριζαν μετριότητες, έως το πλήρωμα του χρόνου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>