Για το θέμα της αναστολής από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών της χορήγησης ασύλου στον Τούρκο στρατιωτικό, ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, κ. Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης, δήλωσε:

«Να που οι περιδεείς, από την οργή του Σουλτάνου, κυβερνητικές ευχές πιάνουν. Καλωσήρθατε στους Τροπικούς. Ξεκίνησε το Έτος Ίντι Αμίν Νταντά».

Γραφείο Τύπου
 1. ΜΙΧΑΛΗΣ Κ. says:

  Κατ’αρχήν εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία και προκοπή στον Φαήλο Κρανιδιώτη και σε όλους τους Δεξιούς Έλληνες Πατριώτες.

  Πράγματι ζούμε στην χώρα του παραλόγου και της βλακείας…

  Αυτοί οι ίδιοι ψυχοπονιάρηδες και ψευτοανθρωπιστές αριστεροί που κατέστησαν διάτρητα τα σύνορα της χώρας και παραχωρούν αφειδώς άσυλο σε χιλιάδες λαθροεισβολείς δήθεν «πρόσφυγες», αρνούνται το άσυλο στους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ πολιτικούς πρόσφυγες που είναι οι Τούρκοι αξιωματικοί.

  Οι συγκεκριμένοι αξιωματικοί είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ πολιτικοί πρόσφυγες, διότι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα υποστούν βασανιστήρια και θα εκτελεστούν εάν πέσουν στα χέρια του Ερντογάν.

  Δεν πρέπει – λένε – να διαταραχτούν οι ελληνοτουρκικές σχέσεις !!!!

  Πιο βλάκας πεθαίνεις !!!

  Ποιες σχέσεις θα διαταραχτούν ρε παιδιά ;; Οι ήδη διαταραγμένες ;;

  Τόση υποτέλεια πια ;; Τόσος ραγιαδισμός ;; Τόση οσφυοκαμψία ;;

  Όταν όλος ο Δυτικός κόσμος έχει απομονώσει το καθεστώς Ερντογάν, εμείς επιθυμούμε καλές σχέσεις μαζί του ;; Γιατί ;; Φοβόμαστε ότι θα μας κάνει νταντά ο Σουλτάνος ;;

  Ας κοπιάσει ο Σουλτάνος και ο Ελληνικός Στρατός θα του δείξει τι εστί βερύκοκο…

  Αλλά τι να περιμένει κανείς από αστράτευτους και απάτριδες ορφανούς του Μαρξ ;;

  Εάν δώσουμε άσυλο και φερθούμε ανθρώπινα στους Τούρκους αξιωματικούς, θα παρακινηθούν κι άλλοι να αυτομολήσουν στην Ελλάδα για να γλιτώσουν από το ισλαμικό καθεστώς.

  Αυτό θα έχει τεράστιες ψυχολογικές επιπτώσεις στον αντίπαλο και επιπλέον αυτοί οι αυτόμολοι θα είναι μια ανεκτίμητη πηγή πληροφοριών για εμάς.

  Αλλά ποιος θα τα σκεφτεί αυτά ;; Οι καρπαζοεισπράκτορες του Μαξίμου ;;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>