Με αφορμή τη στάση της κυβέρνησης στο ζήτημα της αναγνώρισης της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ από τις ΗΠΑ, ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλος Κρανιδιώτης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Ή κυβέρνηση διέπραξε μεγάλο λάθος συντασσόμενη με τους αντιπάλους των ΗΠΑ και του Ισραήλ για το ζήτημα της Ιερουσαλήμ. Οφείλουμε να συμμετέχουμε ενεργητικά στις συμμαχίες μας, διεκδικώντας το μέγιστο δυνατό για τα συμφέροντά της χώρας μας.

Πρέπει να είμαστε μαζί με αυτούς που έχουμε κοινά συμφέροντα και όχι με την Χαμάς και αυτούς που υποδέχονταν τον Ερντογάν με το προσβλητικό για το Έθνος μας σύνθημα «Καλώς ήλθες νέε Πορθητή». Οι θέσεις της κυβέρνησης Τραμπ σε μια σειρά θεμάτων όπως και η διάρρηξη των σχέσεων Ισραήλ και Τουρκίας, δημιουργούν στρατηγικής σημασίας ευκαιρίες για τα συμφέροντά μας.

Στην πρώτη ευκαιρία, μετά το οφειλόμενο για κάθε ελληνική ηγεσία προσκύνημα στην γη του Αυξεντιου, θα επισκεφτώ την Ιερουσαλήμ, πρωτεύουσα του Ισραήλ».

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.
 1. Κώστας Σταματάκης says:

  Στρατηγική Συμμαχία με το Ισραήλ: Απαραίτητη για την Επιβίωση του Ελληνισμού.

  Και όμως τα πράγματα στην περιοχή μας, στην Ανατολική Μεσόγειο αλλάζουν. Οι Ελληνικές Ελίτ αποχαυνωμένες από την τεχνητή καλοπέραση των τελευταίων ετών, από την συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αδυνατούν να αντιληφθούν γεωπολιτικά και στρατηγικά τι συμβαίνει γύρω μας. Οι Ελληνικές Ελίτ έχουν την ψευδαίσθηση ότι ως μέλη της Ε.Ε. η χώρα μας συνορεύει με το Λουξεμβούργο, το Βέλγιο και την Ολλανδία και όχι ότι βρίσκεται στο πιο ταραγμένο κομμάτι της υφηλίου, στην Ανατολική Μεσόγειο και τα Βαλκάνια. Και όμως για πρώτη φορά στην ιστορία του, στον τιτάνιο αυτόν αγώνα της επιβίωσης του από τον οδοστρωτήρα του Ισλάμ, ο Ελληνισμός παρακολουθεί άβουλος και αποσβολωμένος δίπλα του ένα πανάρχαιο ιστορικό λαό της περιοχής, τους Εβραίους του Ισραήλ, να προσπαθούν να επιβιώσουν με νύχια και δόντια επιστρέφοντας στον ιστορικό τους χώρο, έναντι στην πλημμυρίδα του φανατικού Ισλάμ που το περιβάλλει και που προσπαθεί να τους εξοντώσει αφανίζοντας τους από προσώπου Γής.

  Γράφουν πολλοί εναντίον του Ισραήλ, υπάρχουν αμέτρητα στοιχεία εναντίον του για χρήση υπέρμετρης δύναμης και καταστροφής έναντι των Ισλαμικών λαών που το περιβάλουν, αλλά υπάρχει όμως και κάτι που πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη πάντα όταν καταδικάζουμε τις ενέργειες του Ισραήλ. Αυτό είναι η ειλημμένη απόφαση των Αράβων, από την στιγμή της ιδρύσεως του κράτους του Ισραήλ , για ολοκληρωτική εξόντωση και εξάλειψη του κράτους του Ισραήλ από προσώπου Γής. Μετά την επικράτηση των φανατικών ισλαμιστών της Χαμάς στη Γάζα, και την εξόντωση της ηγεσίας της Αλ Φατάχ στη Γάζα από τους ισλαμιστές της Χαμάς, παρατηρούμε ότι καμία προσπάθεια ειρήνευσης στην περιοχή μεταξύ Παλαιστινίων και Ισραηλινών δεν έχει ευοδωθεί κυρίως από την εκπεφρασμένη απόφαση των φανατικών ισλαμιστών της Χαμάς για ολική καταστροφή και εξόντωση του Ισραήλ.

  Οι χορτασμένες από ΜΚΟ του Κατάρ και της Σαουδικής Αραβίας πνευματικές ελληνικές ελίτ, προερχόμενες κυρίως από την ελληνική χαζοχαρούμενη αριστερά και τα παρακλάδια της, χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τα χαμένα παιδιά στη Γάζα, των οποίων οι μανάδες τους, όπως θα έπρεπε, δεν νοιάζονται και μάλιστα χαίρονται που γεννούν μάρτυρες του Ισλάμ, όταν οι φανατικοί ισλαμιστές ηγέτες της Χαμάς τα ρίχνουν στη φωτιά για να τα θυσιάσουν ως μάρτυρες του Ισλάμ. Όλοι αυτοί οι φιλεύσπλαχνοι που συγκινούνται για την τύχη των παλαιστινίων, γιατί δεν χύνουν δάκρυα και για τις χιλιάδες των αμάχων, παιδιά και γυναίκες ανάμεσα τους, που χάνουν την ζωή τους σχεδόν καθημερινά στα χέρια των τζιχαντιστών εγκληματιών φανατικών ισλαμιστών του Ισλαμικού Χαλιφάτου της Συρίας και του Ιράκ, των ακραίων φανατικών ισλαμιστών εγκληματιών της Λιβύης και της Μπόκο Χαράμ στην Νιγηρία. Οι σφαγές που γίνονται εκεί, γιατί δεν ενοχλούν εξ ίσου τις φιλεύσπλαχνες καρδιές των συμπονετικών μας διανοουμένων της χαζοχαρούμενης, χορτασμένης και καλοζωισμένης ελληνικής αριστεράς;

  Το Ισραήλ δεν πρόκειται να φύγει από την Μέση Ανατολή, όπως φαντάζονται οι φανατικοί μουσουλμάνοι, αλλά θα πολεμάει με νύχια και δόντια για την επιβίωση του. Αυτό δεν μπορεί να κατανοήσει η χαζοχαρούμενη αριστερή διανόηση στην Ελλάδα, που μαθημένη στην τεμπελιά και καλοπέραση, περιμένει σε κάθε πρόβλημα που προκύπτει μεταξύ της Ελλάδας και της Τουρκίας και τους «φίλους» βόρειους γείτονες μας, να το λύσουν οι Δυτικοί σύμμαχοί μας, βασιζόμενοι στο πνεύμα του ανύπαρκτου Διεθνούς Δικαίου και στον θαυμασμό των Δυτικών στους αρχαίους προγόνους μας και τα επιτεύγματά τους. Μεταξύ των κρατών όμως δεν υπάρχει Διεθνές Δίκαιο αλλά το Δίκαιο του ισχυρότερου. Το Διεθνές Δίκαιο το επικαλείται ο ασθενέστερος και αυτός που δεν είναι αποφασισμένος να πολεμήσει για να απαιτήσει τα δικαία του. Οι Ελληνοτουρκικές σχέσεις και οι συνεχείς υποχωρήσεις της Ελλάδας όλα αυτά τα χρόνια αποδεικνύουν στην εφαρμογή τα παραπάνω. Το Ισραήλ αν και μικρό σε πληθυσμό και έκταση, είναι μια τεχνολογική υπερδύναμη με μια οικονομία που αναπτύσσεται, αν και βρίσκεται σε συνεχή αντιπαράθεση και συχνούς πολέμους με τους φανατικούς ισλαμιστές γείτονες του, αποτελούμενο από μια κοινωνία πολιτών που έχει αποφασίσει να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για την επιβίωση του.

  Η συνάντηση των δύο πολιτισμών πριν 2000 χρόνια, του Ελληνικού και του Ιουδαϊκού, είχε σαν αποτέλεσμα την εγκαθίδρυση του Χριστιανισμού, που μαζί με τον άλλο αρχαίο πολιτισμό της Μεσογείου, τον ρωμαϊκό, αποτέλεσαν τις κολώνες πάνω στις οποίες θεμελιώθηκε ο Δυτικός πολιτισμός. Η συνάντηση Ελλάδας-Ισραήλ σήμερα πρέπει να γίνει επί ίσοις όροις με αλληλοκατανόηση των ιδιαιτεροτήτων και των προβλημάτων κάθε χώρας. Τονίζω το επί ίσοις όροις, γιατί οι Ελληνικές ελίτ είτε ως χορτασμένη διανόηση, επηρεαζόμενη από την χαζοχαρούμενη αριστερά είτε ως πολιτική άρχουσα τάξη, που αφουγκράζεται πάντα με προσοχή τις εντολές που δίνονται από τις πρεσβείες των μεγάλων δυνάμεων στη χώρα μας, την συνεργασία την εκλαμβάνουν ως υποταγή και εκδούλευση στον ισχυρότερο. Μια τέτοια σχέση υποταγής και παράδοσης στις ορέξεις των δυναμικών ελίτ του Ισραήλ, που έχουν μάθει να επιβιώνουν μετά από κάθε αντιξοότητα, θα είναι καταστροφική για την χώρα μας και θα επιταχύνει την ολική καταστροφή και χρεωκοπία της χώρας μας. Η συνεργασία αυτή με το Ισραήλ, όπως και τις άλλες Βαλκανικές χώρες, την Βουλγαρία, την Ρουμανία και την Σερβία, πρέπει να στηρίζεται στην ισότιμη συμμετοχή αλλά κυρίως πάνω από όλα στην ανάδειξη των πανανθρώπινων αξιών του Ελληνισμού: την δημοκρατία, την ισότητα, την ανοχή στην διαφορετικότητα, την δικαιοσύνη, τον σεβασμό των απόψεων και πεποιθήσεων του άλλου με την προϋπόθεση ότι δεν στρέφονται κατά της κοινωνίας των πολιτών, τον σεβασμό της ανθρώπινης ζωής και της δημιουργίας, του περιβάλλοντος πάνω στο οποίο ζούμε εμείς και θα ζήσουν και οι επόμενες γενεές. Μια συμμαχία λοιπόν που θα στηρίζεται στις αξίες των πανάρχαιων πολιτισμών μας πάνω στις οποίες θεμελιώθηκε η Δύση, απέναντι στον πρωτόγονο φανατισμό του Ισλάμ, που διέπραξε και διαπράττει πρωτόγνωρα φρικιαστικά εγκλήματα, με την ειδεχθή «πρωτοπορία» του αυτή την εποχή, τους εγκληματίες του Ισλαμικού Χαλιφάτου. Μια τέτοια συμμαχία στηριζόμενη στην πολιτισμική και τεχνολογική της υπεροχή, αλλά και στην απόφαση της να μην επιτρέψει την υποδούλωση της στον φανατισμό του Ισλάμ, είναι εκείνο που μπορεί να ανατρέψει την καταστροφική εξάπλωση του Ισλάμ στα μέρη μας, και να αποτελέσει υπόδειγμα που θα πρέπει να ακολουθήσουν και οι πληθυσμοί που βρίσκονται κάτω από την ισλαμική επιρροή και έλεγχο, για να επιζητήσουν την απελευθέρωση τους.

  Μια τέτοια συμμαχία των χριστιανικών κρατών των Βαλκανίων, της Ελλάδας, της Βουλγαρίας, της Ρουμανίας και της Σερβίας αλλά και της Κύπρου από την μια μεριά και του Ισραήλ από την άλλη δεν θα αντιστρατεύεται τα αμερικάνικα συμφέροντα στην περιοχή, θα περιορίζει όμως τις φιλοδοξίες του επιτήδειου ουδέτερου για επανίδρυση της οθωμανικής αυτοκρατορίας και των ισλαμιστών του Ερντογάν από την επανίδρυση του Χαλιφάτου της Κωνσταντινούπολης. Πολλοί στη χώρα μας, κρίνοντας από την συμπόρευση του Ισραήλ και της Τουρκίας τα προηγούμενα χρόνια, αμφισβητούν τις πραγματικές προθέσεις του Ισραήλ για την συμμετοχή του σε μια τέτοια συμμαχία. Το σχίσμα στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και Τουρκίας έχει μόνιμο χαρακτήρα. Ο βαθιά ισλαμικός χαρακτήρας της Τουρκικής κοινωνίας αλλά και τα οφέλη που αποκομίζει από την συμπόρευση τους με την Ισλαμική πλημμυρίδα που γειτονεύει, υπό τις ευλογίες των ΗΠΑ, οδηγούν την «επιτήδεια ουδέτερη» και συμφεροντολογική ισλαμική τουρκική κοινωνία και τις τούρκικες ελίτ σε πλήρες διαζύγιο με το πάλαι ποτέ σύμμαχο και φίλο Ισραήλ, ένα γεγονός που το έχουν πλήρως αντιληφθεί οι Ισραηλινοί. Για τους Ισραηλινούς η συμμαχία με την Κύπρο και την Ελλάδα, κράτη μέλη της Ευρωζώνης, είναι απαραίτητη για την επιβίωση τους. Η διέξοδος στη θάλασσα και η ισχυρή ναυτιλία μας, η σύνδεση με τα πολιτισμένα κράτη της Ευρώπης, είναι απαραίτητη για την επιβίωση του Ισραήλ που περιβάλλεται από φανατικούς ισλαμιστές, όπως και το ισχυρό τεχνολογικά και καινοτόμο Ισραήλ κάτοχο πυρηνικών όπλων, μπορεί να προσφέρει πολλά σε μια Ελλάδα που έχει αποφασίσει όμως πρώτα από όλα ότι θέλει να επιβιώσει και να αντισταθεί στην γεωπολιτική της χρεωκοπία και εξαφάνιση, σε μια Ελλάδα που έχει αποφασίσει να σηκωθεί όρθια με τις δικές της δυνάμεις και να παλέψει χωρίς προστάτες και υποστήριξη από τους δυτικούς αφέντες στηριζόμενη μόνο στις δικές της ανεκμετάλλευτες και αστείρευτες δυνάμεις της, τον παγκόσμιο ελληνισμό

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>