Δελτίο Τύπου Νέα Δεξιά

Σε συνέχεια επικοινωνίας του Προέδρου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κου Φαήλου Κρανιδιώτη με Έλληνες στη Χειμάρρα, αναφορικά με τις καταστροφές των περιουσιών τους ο κύριος Φαήλος Κρανιδιώτης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και της ψευτοδεξιάς ορντινάντσας του συνεχίζει να παρακολουθεί απαθής την ολομέτωπη επίθεση του αλβανικού σωβινισμού στην Ελληνισμό της Χειμάρρας.

Πατρογονικές περιουσίες γίνονται ερείπια από τις μπουλντόζες της ληστοσυμμορίας που υποδύεται την αλβανική κυβέρνηση.

Η κυβέρνηση, αντί να αναχαράζει με ανακοινώσεις τυπικής διαμαρτυρίας, οφείλει να προβεί σε άμεσες κυρώσεις σε βάρος της Αλβανίας και να πλήξει καίρια τα συμφέροντά της, τάσσοντας προθεσμία συμμόρφωσης, εντός της οποίας ο Ράμα θα επανορθώσει και θα ζητήσει συγγνώμη, αλλιώς οι κυρώσεις θα κλιμακωθούν.

Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ πιστεύει πως η χαλαρή στάση της κυβέρνησης ενθαρρύνει την αλβανική ληστρική βουλιμία και συνιστά συνενοχή στον διωγμό του Ελληνισμού της Χειμάρρας από τις πανάρχαιες εστίες τους.

Αν είστε ανίκανοι να υπερασπιστείτε τους Έλληνες, παραιτηθείτε!»

Νέα Δεξιά
Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δεξιάς λειτουργεί σε καθημερινή βάση και είναι στην διάθεση όλων των δημοσιογράφων. Τα στοιχεία επικοινωνίας του γραφείου είναι:
Τ: 211 1980 118
Κ: 694 300 64 00
E: press@neadexia.gr
ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ - Γραφείο Τύπου - Απόλλωνος 3-5, 10557 Αθήνα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>